Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li to mala crna, debeljuca?
Ako je to ta, bila je i prosle godine u BL. Tada je mislim pocinjala i bila je bas troma, samo legne i nista. I jos je oral bio sa kondomom. Nista po
Pozdrav ova nije debela taman je ima naglasak srbijanski skroz dobra guza pusi kako se dogovorite oral 10 ka pola sata 70 euraJe li to mala crna, debeljuca?
Ako je to ta, bila je i prosle godine u BL. Tada je mislim pocinjala i bila je bas troma, samo legne i nista. I jos je oral bio sa kondomom. Nista posebno
Pozdrav moze broj u ppPozdrav ova nije debela taman je ima naglasak srbijanski skroz dobra guza pusi kako se dogovorite oral 10 ka pola sata 70 eura
Poz,zanima me ta milfara 40+,moze malo detaljnije o njoj ? Valjal cemu ?PONUDA ZA RAZMJENAAko ima neko nešto za Prnjavor do 35 godina, neka se javi u privatnu poruku, nudim razmjenu za Banja Luku, dvije nove, koje nisu javne, i koje nisu iz one priče Snjeza, Goga i ekipa. I jedna milfara iz Prnjavora 40+. Samo ako i ko ima provjreno nešto. Ko nema molim neka ne piše. Jer su ljudi masu puta bili jako bezobrazni. Dakle samo konkretno. Pozz.
Pozz druže Jel moze i meni ta iz Doboja..Jesi vidio druze da sam ti poslao poruku?
Druze mrka kapa za Doboj, imaš onu u Tesnju kod nje sam bio sa super oglasa, a sto se Doboja tiče ništa. PozzPozz druže Jel moze i meni ta iz Doboja..
Valjal ta iz tesnja ..i dali je dostupna po dani hvala ..Druze mrka kapa za Doboj, imaš onu u Tesnju kod nje sam bio sa super oglasa, a sto se Doboja tiče ništa. Pozz
I ako moze broj ...Druze mrka kapa za Doboj, imaš onu u Tesnju kod nje sam bio sa super oglasa, a sto se Doboja tiče ništa. Pozz
Daj druže od tih iz zenice brojeve a moze i Travnik i Vitez ..Ima ja zenica vitez travnik.
Boli me ba kurac jesil noviDA NAGLASIM NOVI SAM OVDJE JA NEMAM NI JEDNU DAMU TRAZIM KO IMA
DAMI NAPISE U PP PREDNOZ ZENICA I OKOLINA
Nista ne valjaPoz,zanima me ta milfara 40+,moze malo detaljnije o njoj ? Valjal cemu ?
Dama ima 54 godine! Imajući u vidu da je cijena usluga 20 KM pa na više, usluga je i više od prosjeka...Nista ne valja
Gdje se oglasava, ima negdje oglas, ili?Dama ima 54 godine! Imajući u vidu da je cijena usluga 20 KM pa na više, usluga je i više od prosjeka...
Nez druze da li si izbora ili jebac, ali za jebati je dobra. Dostupna je i preko dana samo je teška za dogovor. Broj imam na super oglasima po regiom Doboj pa potrazi sam. Samo moraš poslati SMS da bi dobio brojValjal ta iz tesnja ..i dali je dostupna po dani hvala ..
Valjal ta iz tesnja ..i dali je dostupna po dani hvala
Samo treba imati dobar zeludac. Posalji broj ako ti nije štaDama ima 54 godine! Imajući u vidu da je cijena usluga 20 KM pa na više, usluga je i više od prosjeka...
Ne oglašava se nigdje i ne želi da joj se broj objavljuje. Sama pregleda forum ali nema profil kao neke djevojke. Jednostavno se poslije "korone" povukla, i radi samo sa stalnom ekipom.Gdje se oglasava, ima negdje oglas, ili?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|