Nisam bio sa ove dvije sto su tu, mozda veceras odem, ali sve su one uvezane, vrlo lake za dogovor i barem ja još nisam pročitao lošu recenziju, a ovu što sam u Sarajevu posjetio bilo ekstra.Iskustva sa brazilkama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio sa ove dvije sto su tu, mozda veceras odem, ali sve su one uvezane, vrlo lake za dogovor i barem ja još nisam pročitao lošu recenziju, a ovu što sam u Sarajevu posjetio bilo ekstra.Iskustva sa brazilkama?
Kakve su im cijene?Nisam bio sa ove dvije sto su tu, mozda veceras odem, ali sve su one uvezane, vrlo lake za dogovor i barem ja još nisam pročitao lošu recenziju, a ovu što sam u Sarajevu posjetio bilo ekstra.
Nisam im pimp pa ne znam.Kakve su im cijene?
Imas na Superoglasi jednu koja se godinama tu oglasava,ja sam joj bio klijent nekih 4/5 godina ostalo ti je kolega gore napisaoNeka dobra, Tuzla
Hvala
Imas li linkIskustva sa brazilkama?
Moze li kontakt od ove starke ?Tuzla imas samo ove dvije brazilke sa ege i eto neko je spominjao onu babu što ne šalje slike jer misli da je bolja od "narkomanki sa ulice" lmao.
Parkiras iznad i pjeskeDa li neko ima broj od crne sto stoji u rajlovcu ili ime bilo sta da bih je mogao naci, glupo mi je stati jer zivim u blizini
Dok vi odgovorite ja odem i obavim posao. Nije losa, ima vise godina nego sto kaze. Solidna yebacina, solidno pusenjeJel bio ko kod Stelle sa EGE-a u Sarajevu da podijeli iskustva?
Bio ja neki dan kod Serene, izgledom bolja nego na slikama, ali akcija jako slaba, nema nekih juznoamerickih poteza kakve sam navikao, oral nigdje veze kao da prvi put tuki u usta stavlja samo gore dole glavom. Ne bih bas preporucio ako neko trazi bas zestoku akciju.Iskustva sa brazilkama?
Iste slike koristi kao Bugarkinja koja je navodono bila u Tuzli ,trazila je uplatu unaprijed.
meni nije trazila unaprjed da platim vec samo da dogovorimo termin. Ima dosta pozitivnih komentara na ovom sajtu.Iste slike koristi kao Bugarkinja koja je navodono bila u Tuzli ,trazila je uplatu unaprijed.
Ja samo kazem da su iste slike,ne kazem da se radi o istoj osobimeni nije trazila unaprjed da platim vec samo da dogovorimo termin. Ima dosta pozitivnih komentara na ovom sajtu.
meni nije trazila unaprjed da platim vec samo da dogovorimo termin. Ima dosta pozitivnih komentara na ovom sajtu.
ok razumijem druze. Cudno mi da niko za nju jos nije pisao a cesto je u sarajevu i izgleda sasvim dobro pa reko da provjerim ako je lazan da ne idem.Ja samo kazem da su iste slike,ne kazem da se radi o istoj osobi
Ja kad sam pitao neko od članova mi je pisao da je korektna i da su išli kod nje, ja nisam išao jer joj je cijena preskupa za uslugu koju nudi.ok razumijem druze. Cudno mi da niko za nju jos nije pisao a cesto je u sarajevu i izgleda sasvim dobro pa reko da provjerim ako je lazan da ne idem.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|