Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pod 'vama' podrazumijevam sve one koji su se pronasli.. a ima ih..Kome "vama".
Pa i ti si član foruma.
Brate, ti se ponasas kao da si iza paravana a tu si član. Opet trpas sve u isti kos. Većina jesu debili, ali ima i ok kulturnih i normalnih ljudi ovdje.
Lik našao način da zaradi lovu, neka je.
Nepismenu retardiranu ološ i treba po usima udarati.
A bi valjalo da je dala , dobra je cura za pizdeknuti nema staJa sam pitao dva puta, nije dala. Neću više da navaljujem.
Pička bila na hlađenju?Nisam radila malo duze.. pa ne mogu da odg na poruke od prije nekoliko dana..
pokusaj ponovno kad budes htjeo taj dan i pisi
Je li bio neko s ovom Crnkom? Isplati li se posjetiti?Sarajevo ( nedelja od 15h do 21h )
Od danas pisem na whatsapp-u svoje radno vrijeme za naredni dan, da bude lakse i vama i meni.
Pisite na whatsapp viber ne radi.
066 278 871
#crnka
Radi keramiku u Dusseldorfu.Pozz zna li neko sta je sa Mini iz Lukavice?
Jel ovo realno da pitaš ....dokle vise...https://www.cityoflove.com/detail.a...StaffID=0&Digest=mBvNfH/mrggAaLFnye5F2Q&c=722 pozdrav, neko iskustvo sa ovom Sarom? Lp
Zašto? Nisam upućenJel ovo realno da pitaš ....dokle vise...
Nista brate jednostavno je kupis xbon i jebes koliko zeliš...Zašto? Nisam upućen
Pa možeš onda odmah reci da je lažnjak. Imaš li nešto za Doboj provijeren da bi podijelio?Nista brate jednostavno je kupis xbon i jebes koliko zeliš...
Druže, stranica prije objašnjeno, onda stranicu prije te stranice, objašnjeno, stranica prije te stranice od te stranice, objašnjeno. Mrsko jebeno kliknuti na prethodnu stranicu ili ne daj Bože koristiti pretragu, samo ukucaš Sara i odmah sve rezultati oko toga da ženska ne postoji. Hjde da je novi član pa i nekako, al brate dragi nije ti prvi put da si u ovoj temi...Pa možeš onda odmah reci da je lažnjak. Imaš li nešto za Doboj provijeren da bi podijelio?
Brate, prethodne 2stranice je prepucavanje vaše, a i ostale. Tako da mi je mrsko citati, a ovako dobijem odgovor. A kome smeta moje pitanje ne mora ni odgovarati saznacu i sam. PozzDruže, stranica prije objašnjeno, onda stranicu prije te stranice, objašnjeno, stranica prije te stranice od te stranice, objašnjeno. Mrsko jebeno kliknuti na prethodnu stranicu ili ne daj Bože koristiti pretragu, samo ukucaš Sara i odmah sve rezultati oko toga da ženska ne postoji. Hjde da je novi član pa i nekako, al brate dragi nije ti prvi put da si u ovoj temi...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|