Bojkot

Pozdrav kolege forumaši. Pala mi na pamet jedna ideja. Kao što kruži internetom da se bojkotira odlazak u trgovine u petak radi visokih cijena što mislite da mi bojkotiramo odlazak kod kurvi radi visokih cijena? Jedno mjesec dana ne odemo kod niti jedne u Hrvatskoj. Što mislite da li bi to upalilo?

Pa za neke cure ima smisla za bojkot, ali vise zbog ponašanja i bezvoljnosti
Cijena od 100 e je po meni ok

Pa za neke cure ima smisla za bojkot, ali vise zbog ponašanja i bezvoljnosti
Cijena od 100 e je po meni ok
Iskreno više sam mislio Bojkot radi ovih na egeu jer te od 100 e su domaće kurve i u Zagrebu su jer realno neznam da u niti jednom drugom gradu u Hr ima domaćih kurvi, a meni je Zagreb malo daleko da bih često išao. A ove sa egea traže 200e i više a to je po mom mišljenju previše. Rijetke su sa egea koje traže manje od 200 e, a i slažem se da bi i radi ponašanja pojedine kurve trebalo bojkotirati.

Iskreno više sam mislio Bojkot radi ovih na egeu jer te od 100 e su domaće kurve i u Zagrebu su jer realno neznam da u niti jednom drugom gradu u Hr ima domaćih kurvi, a meni je Zagreb malo daleko da bih često išao. A ove sa egea traže 200e i više a to je po mom mišljenju previše. Rijetke su sa egea koje traže manje od 200 e, a i slažem se da bi i radi ponašanja pojedine kurve trebalo bojkotirati.
Imas na ege odlicnih po 100 eura pola sata, neke imaju opciju 15 min 60 e tko se želi brzo isprazniti

Da je cijena prevelika, tržište bi se samo izreguliralo i cijene bi pale. Očito da je dovoljno kupaca na tržištu koji su voljni platiti trenutne cijene tako da đabe vam je pokušavati tako nešto, s tim da morate znati da većina korisnika ne čita forum niti ih je briga. Cijene su takve kakve jesu i u budućnosti možete samo očekivati rast, a pad nikako. Ako želite i dalje koristiti usluge naših dama, morati ćete se potruditi da zarađujete više, i to vam je cijela filozofija jer očito one neće smanjivati prihode jer nekolicina forumaša nema dovoljno novca.

Trebali bi pod hitno bojkotirat djevojke koje pruzaju seksualne odnose.
Pa di je to otišlo??
Nekad si za 200 kuni mogel jebat do iznemoglosti
Sada su cijene 60-100 evra za pol cuke, ti dodes malo ti ga pljuga 2-3 minute jebes i pedala......
A da se placa porez, prirez, daje dio crkvi....znaci nista od toga
Od 11 do 16 sati one obrade 10-12 klijenata......
700-800 evra u dzepu a nas drzavu opcine poreznu crkvu i ostale tko hebe
Bojkot jedino riješenje

U vrijeme kad pojedinci jedva preživljavaju sa 600 eura mjesečno, suludo je i nerealno a i nemoralno plaćati 200+ eura za sex, bez obzira na to koliko ti zarađivao. Zapravo sve iznad 50 eura je bačen novac samo da bi na brzaka ispraznio jaja kod neke ženske koja ti lošom glumom stvara iluziju kao da tobože uživa a troši lubrikante na kile i jedva čeka da sjašeš s nje. Normalna ženska jednostavno ne može respektirati muškarca koji plaća za sex, jer tim činom ni on sam sebe ne respetira i samim time neće joj biti niti napet..
Ja sam potrošio relativno dosta novca na neke djevojke jer sam htio probati nešto iznimno atraktivno, egzotično i teže dostupno ali to je bilo jednom u životu i nije mi žao. Dva druženja s jednom prekrasnom tamnoputom danom, koja je ljetos posjetila moj grad, ostati će mi za pamćenje. Njoj svakako neće, ali u tome i je cijela poanta.
Više mi ne pada na pamet ostavljati novac nekoj od tih profesionalki za nešto čega ima na svakom uglu zabadava i prije svega na obostran užitak.

U vrijeme kad pojedinci jedva preživljavaju sa 600 eura mjesečno, suludo je i nerealno a i nemoralno plaćati 200+ eura za sex, bez obzira na to koliko ti zarađivao. Zapravo sve iznad 50 eura je bačen novac samo da bi na brzaka ispraznio jaja kod neke ženske koja ti lošom glumom stvara iluziju kao da tobože uživa a troši lubrikante na kile i jedva čeka da sjašeš s nje. Normalna ženska jednostavno ne može respektirati muškarca koji plaća za sex, jer tim činom ni on sam sebe ne respetira i samim time neće joj biti niti napet..
Ja sam potrošio relativno dosta novca na neke djevojke jer sam htio probati nešto iznimno atraktivno, egzotično i teže dostupno ali to je bilo jednom u životu i nije mi žao. Dva druženja s jednom prekrasnom tamnoputom danom, koja je ljetos posjetila moj grad, ostati će mi za pamćenje. Njoj svakako neće, ali u tome i je cijela poanta.
Više mi ne pada na pamet ostavljati novac nekoj od tih profesionalki za nešto čega ima na svakom uglu zabadava i prije svega na obostran užitak.
Oprosti, ali nadrobio si tu svega i svacega. Ne govorimo mi ovdje o kruhu, struji, jajima, plinu ili grijanju. Pricamo o striktno luksuzu. Nitko te ne tjera ili ti nasušno treba sex sa curama koje ga nude za novac. Znači, one nude uslugu za određenu količinu novca, na tebi je da kazes ok ili ne interesira me. Preživjećeš bez obzira što nisi izjebao latinu iz Brazila. Nije ti potrebna za preživiti, i većina ljudi ne koristi takvu uslugu jer im nije potreba. Jednostavno nemoj koristiti njihove usluge, i automatski ti neće biti skupo i gotova priča.

Bacio sam hrpu para na to sve zadnjih 20g.
Ali neke su jednostavnopoludjekevs cijenom i kvalitetom usluge.
Dok je standardna cifra bila 500-600kn nja sam RS plaćao 100e.. I nikada mi nije bilo krivo..
Ali ovo dana je otislo u k.... Zato sam sam se odmaknuo od toga svega..
Ok nekada uhvati kriza.. Ali kada nazovem i kada mi kaze da za pola sata trazi 130e. I samo jedno pucanje... Kriza odmah prođe... Radije ću te novce dati jednoj koja je spremna doci do mene i 70km. Kada sam daleko od ZG..

Bacio sam hrpu para na to sve zadnjih 20g.
Ali neke su jednostavnopoludjekevs cijenom i kvalitetom usluge.
Dok je standardna cifra bila 500-600kn nja sam RS plaćao 100e.. I nikada mi nije bilo krivo..
Ali ovo dana je otislo u k.... Zato sam sam se odmaknuo od toga svega..
Ok nekada uhvati kriza.. Ali kada nazovem i kada mi kaze da za pola sata trazi 130e. I samo jedno pucanje... Kriza odmah prođe... Radije ću te novce dati jednoj koja je spremna doci do mene i 70km. Kada sam daleko od ZG..
Zlatne koke nevinih pica

Oprosti, ali nadrobio si tu svega i svacega. Ne govorimo mi ovdje o kruhu, struji, jajima, plinu ili grijanju. Pricamo o striktno luksuzu. Nitko te ne tjera ili ti nasušno treba sex sa curama koje ga nude za novac. Znači, one nude uslugu za određenu količinu novca, na tebi je da kazes ok ili ne interesira me. Preživjećeš bez obzira što nisi izjebao latinu iz Brazila. Nije ti potrebna za preživiti, i većina ljudi ne koristi takvu uslugu jer im nije potreba. Jednostavno nemoj koristiti njihove usluge, i automatski ti neće biti skupo i gotova priča.
on oće reć da su JAJA ipak postala luksuz 🤡

da, bilo je bolje u onom vremenu kad nije bilo siromašnih pojedinaca pa si se ti mogao onako amoralno ponašat- evo čim riješimo pitanje svjetskog siromaštva onda će biti moralnije platit za sex a i kurvama će to značit 'nešto više' i jedva će dočekat da dođu u 'tvoje mjesto' na dva nezaboravna dana- zato jer to ima veze jedno sa drugim...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh