Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima frendePozdrav! Ako ima koja dama od 20-50 godina zainteresirana za druženje uz nagradu danas ili sutra, neka se javi privatnom porukom.Neće joj biti žao...
Da se naći ima u bj žena za druženje
Nego sta muski je probaj nazvati sve vise takvi pedera na oglasima!!! Niti u zg nije neka ponuda valjda su otisle na more!!!!Seksi crnka
Crna 21 atraktivna, mlada željna druženja Nudim masaže, slike također i vrlo zanimljive druge sadržaje😈 Javljanje…www.oglasnik.hr
Bonovi ili ne?
Pitam tu da provjerim za oglase iz Bbz. Fo ZG nije daleko, uvijek se nesto nade.Nego sta muski je probaj nazvati sve vise takvi pedera na oglasima!!! Niti u zg nije neka ponuda valjda su otisle na more!!!!
Da al vikendom jako tesko!!!!Pitam tu da provjerim za oglase iz Bbz. Fo ZG nije daleko, uvijek se nesto nade.
Ja sam nasao i vikendom, obicno cure sa EGEDa al vikendom jako tesko!!!!
Nema....Jbt ol sam ja mutav ili nesposoban pajel moguce da u bbz nema nikoga za akciju
IstinaAko stvarno želite da dovedemo neku u bj onda pocnite pisat ovim curama iz zg sto rade same ne za agencije i možda se neka odluci i dođe kad vidi da dosta ljudi traži
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|