Juciepenn
Well-known member
Odvest ce ju na neku rijeku ondaMaserka ima problema sa tekućom vodom trenutno..opraće ga crijevom na hidrantu
Jel moze na pokaz ako ne ide na x-icuIii nema popusta pa nisi student jebemu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvest ce ju na neku rijeku ondaMaserka ima problema sa tekućom vodom trenutno..opraće ga crijevom na hidrantu
Jel moze na pokaz ako ne ide na x-icuIii nema popusta pa nisi student jebemu
Jura, izdaj knjigu " Jurine životne mudrosti " i satari onu BučevićkuMislim da je ovo čak i istina.Tak ja davno kad sam pecao bzvz iz hobija došao deda i reko kao kad je loviš rade je lupi po glavi i skrati joj muke. Ja pitam zasto . Kaže pa ozljedis ih udicom i velike su sanse da će krepat kad ih pustiš a ovako im skratiš muke i imaš večeru
Javite se i meni za tulumMa u Splitu cemo bit ,nema plana osim dobre zabave
Haha mudrica ...negoo.. jesi mlad zgodan pismenJavite se i meni za tulum
Pa će pjevat ko Halid da nikom više ne vjerujeOdvest ce ju na neku rijeku onda
Jel moze na pokaz ako ne ide na x-icu
Hobo i ja ćemo biti dosadni galebovi od kojih će vas spašavati zgodni frakeri...meni dosta desetka u Pauline i zidaruša na zidiću...Javite se i meni za tulum
Ako ne treba bit utegnut onda bi čak ja mogao proc .Haha mudrica ...negoo.. jesi mlad zgodan pismen
Mislim da možeš sama viditi da sam pismen Ostalo, hmkmhmHaha mudrica ...negoo.. jesi mlad zgodan pismen
Aj bar nestoMislim da možeš sama viditi da sam pismen Ostalo, hmkmhm
Jel hobo skraceno od hobotnica?Mislim da možeš sama viditi da sam pismen Ostalo, hmkmhm
Jesi iz Splita?Ako ne treba bit utegnut onda bi čak ja mogao proc .
Ima ih gdje hoces.Pacovcine lagano po utrinskom placu plaze...
Je skraćeno od hobotnice ali u životu nisam uhvatija hobotnicu, ako na to misliš?Jel hobo skraceno od hobotnica?
Ak je tak onda znamo jel si utegnut
Da vidis kod mene u firmi, neki dan sam jednog zamijenio za cucka koji tamo sece sa zastitaromIma ih gdje hoces.
Tu nastupaju ovi gayevivas dvije bi bile tolka atrakcija zajedno da bi sigurno trebale nekog cockblockera da vas ne smara nezeljena ekipa
Haha maaa znamo se mi same branit ,ja iman tesku ruku a sig ce ga sisom odalamitivas dvije bi bile tolka atrakcija zajedno da bi sigurno trebale nekog cockblockera da vas ne smara nezeljena ekipa
Ogromni su jbt...Da vidis kod mene u firmi, neki dan sam jednog zamijenio za cucka koji tamo sece sa zastitarom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|