Juciepenn
Well-known member
Onako, u ribe je mislijanisam mislio za stalno da dođeš hahah.onako na vikend
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onako, u ribe je mislijanisam mislio za stalno da dođeš hahah.onako na vikend
Naravno,lijepe utegnute i pismeneI trazit cemo lipe decke...
Dzabe mu je za ribe ne bi bila drustvo ,vegan sam godinama ne ubijam ni paukove a kamoli ribeOnako, u ribe je mislija
Maserka ima problema sa tekućom vodom trenutno..opraće ga crijevom na hidrantupa valjda ce se okupati prije pa bu se malo stisnul radi temperature mora
Ne znam što te zanima moj mališa Stvarno gayovi se sjatili na forumZnaci priznaješ da ti je mali moja sućut
Razbistrila se od sinocMaserka ima problema sa tekućom vodom trenutno..opraće ga crijevom na hidrantu
Eh jbg ovu drugu kategoriju ne zadovoljavam . Taman pomislio mozda bi dobio popust na masaže .Naravno,lijepe utegnute i pismene
Pa ti si sam priznao da ti mali , ali dolazi vrijeme malih stvari mali auti male suknje ne brini doći će i vrijeme malih pimpaca pa ces biti u modiNe znam što te zanima moj mališa Stvarno gayovi se sjatili na forum
Ma nije se to odnosilo na nikog vezano za masaze. Kad sig dodje nema masaza uzimam odmor to cemo decke trazit van posla onakooEh jbg ovu drugu kategoriju ne zadovoljavam . Taman pomislio mozda bi dobio popust na masaže .
Iii nema popusta pa nisi student jebemuEh jbg ovu drugu kategoriju ne zadovoljavam . Taman pomislio mozda bi dobio popust na masaže .
ni ja ne ubijam ribe. sve ih žive puštam natrag,za razliku od vas dalmatinaca heheNaravno,lijepe utegnute i pismene
Dzabe mu je za ribe ne bi bila drustvo ,vegan sam godinama ne ubijam ni paukove a kamoli ribe
A jesi bezobrazan, nema kod nje gang bang
Joj ti bi još platio za mog malog čini mi sePa ti si sam priznao da ti mali , ali dolazi vrijeme malih stvari mali auti male suknje ne brini doći će i vrijeme malih pimpaca pa ces biti u modi
Ali ih ozlijedis zamisli ja tebe za usta zakacim s nekom kukom i onda ti je izvadim i kazem jeee pa sto je problem ziv sini ja ne ubijam ribe. sve ih žive puštam natrag,za razliku od vas dalmatinaca hehe
Na žalost nisam.Iii nema popusta pa nisi student jebemu
Koji van je plan? U Otoku kraj Sinja najveći broj neženja u Hrvata....Ma nije se to odnosilo na nikog vezano za masaze. Kad sig dodje nema masaza uzimam odmor to cemo decke trazit van posla onakoo
tak se mi svi tu zakacimo za vaginu pa nas otkacite i ponovo u vodu bacite... a mi se opet zakacimoAli ih ozlijedis zamisli ja tebe za usta zakacim s nekom kukom i onda ti je izvadim i kazem jeee pa sto je problem ziv si
Ma u Splitu cemo bit ,nema plana osim dobre zabaveKoji van je plan? U Otoku kraj Sinja najveći broj neženja u Hrvata....
Mislim da je ovo čak i istina.Tak ja davno kad sam pecao bzvz iz hobija došao deda i reko kao kad je loviš rade je lupi po glavi i skrati joj muke. Ja pitam zasto . Kaže pa ozljedis ih udicom i velike su sanse da će krepat kad ih pustiš a ovako im skratiš muke i imaš večeruAli ih ozlijedis zamisli ja tebe za usta zakacim s nekom kukom i onda ti je izvadim i kazem jeee pa sto je problem ziv si
Tel: 064/677-677
|
|
|