Privatna stvar .Koji budget ti je bio 100 kn komplet + taxy...jbt toga nema ni u Gajevoj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Privatna stvar .Koji budget ti je bio 100 kn komplet + taxy...jbt toga nema ni u Gajevoj...
Al eksperimentira sa zoofilijom?Vidis nista ti ne govori tajno se dopisivao samnom o psima ...
haha ok.Hvala al ne mogu.. mama mi ne da da iman whatsup
Falila napisatma sve ok. malo zezanja. i da ti pojasnim nešto . varaždin i čakovec su dva svijeta ahah
Je je ja san krivo napisalaSombi je u Čakovcu.
Ali ti jebeno poznajes grad za nekoga iz Splita.. Ja koliko god puta dosla nemam pojma o Splitu..Mene jebu Jakuševac i Jankomir...
Onda je sve u redu, je li tako?Haha dobro ... Eto sad mogu mirnije spavat kad znam
Jakuševac je odlagalište smeća. Tam ovi smetlari voze smeće, a Jankomir e to je ono di je King crossMene jebu Jakuševac i Jankomir...
Kad dodjes sve cu ti pokazatAli ti jebeno poznajes grad za nekoga iz Splita.. Ja koliko god puta dosla nemam pojma o Splitu..
I trazit cemo lipe decke...Kad dodjes sve cu ti pokazat
A jbg, mogu doći bez javljanja dojmova? Masiraš vrat? Mališana?Ne znam tko je Patak a ako se dolazi na masazu samo da javis nekom dojmove raaadije nemoj nekako cu se snac i bez tog iskustva
Ma izlazi sa zaobilaznice, zagreb jug, zapad pičke materine...kad ne izađem na vrijeme vozim još pola dana...Jakuševac je odlagalište smeća. Tam ovi smetlari voze smeće, a Jankomir e to je ono di je King cross
Naravno da ga zna, nesretna ljubavna priča je to...Kako ne znas patka dosadnog samoprozvanog DJ-a od njegovim pjesama ja padam stalno u depresiju
" Malisana" jebemu ne moram odmah znat koliki jeA jbg, mogu doći bez javljanja dojmova? Masiraš vrat? Mališana?
Znaci priznaješ da ti je mali moja sućutA jbg, mogu doći bez javljanja dojmova? Masiraš vrat? Mališana?
pa valjda ce se okupati prije pa bu se malo stisnul radi temperature mora" Malisana" jebemu ne moram odmah znat koliki je
Za masaze imas moj mail na oglasu pa dobijes info sa svim vrstama masaža koje radim i uvjetima i slike salona i moje,to je standardni protokol
Naravno,lijepe utegnute i pismeneI trazit cemo lipe decke...
Imaš na Velebitu Kurozeb pa se ti misli...a ovo je dao pastir Loda u WWII kad je brao kitu cvijeća za mladu partizankuJa znam da iznad Splita tam prema Kninu ima planina svilaja a jedan od vrhova joj kita ko je davo ime tom vrhu i zasto se zove tako?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|