Sisata i guzata
Well-known member
Ne znam ja toSig, jel Mod čita pp?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ja toSig, jel Mod čita pp?
Gemme nema prije 1 mj tako da stignes i za nesto drugo jos skupitiČekaj kako on preko reda. Prvo se skuplja meni za Gemmu . 1200 Ili 1500 prvo meni da odem do gemme pa ostali
Dobro gemma Latina neka nebitna, al ja, pa onda idu oni koji imaju fetiše lakše meni skupit za mene treba manje paraGemme nema prije 1 mj tako da stignes i za nesto drugo jos skupiti
Vristim jos uvijekVenty odjebao karijeru kod Marije...problem vremena se pojavio...minuta
Ima li tko ovdje ko nema vlastitu djevojku u poslu?Gemme nema prije 1 mj tako da stignes i za nesto drugo jos skupiti
A sto mislis ko mi je tajnicaIma li tko ovdje ko nema vlastitu djevojku u poslu?
Nista... Popila kavu na balkonuSig sta cugaš sad
Valjda joj ne pušeš za vratomA sto mislis ko mi je tajnica
novi strahovi osim prolapsa?Nista... Popila kavu na balkonu
Shuhala pravu iliNista... Popila kavu na balkonu
Vrat ljubim, ližem grickam, sto se pušenja tiče, to je njen posaoValjda joj ne pušeš za vratom
Mislis od alkohola? S tim imam iskustva..novi strahovi osim prolapsa?
Nisam kuhala.. Kupim nes od vanilije... Ja ne kuhamShuhala pravu ili
i ja to uvijek velim... al me pizda uvijek dotuceMislis od alkohola? S tim imam iskustva..
Kad ločeš, pij sa uživanjem.i ja to uvijek velim... al me pizda uvijek dotuce
Imaš neki posao za mene da vam možda kuham kave kad ti neznašVrat ljubim, ližem grickam, sto se pušenja tiče, to je njen posao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|