Sisata i guzata
Well-known member
Obecao si... Nema dalje..Na kraju je iz ocaja morala sa crncem....Al vidis to nije okej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obecao si... Nema dalje..Na kraju je iz ocaja morala sa crncem....Al vidis to nije okej.
suzdrzavam se ikakvog komentraAna je zvala Mozarta na krofne i seks jer su planirali da joj napravi sina... Mozart obecao i nije dosao
Sig tajnica me podsjetila da se blizi 18h,Ana je zvala Mozarta na krofne i seks jer su planirali da joj napravi sina... Mozart obecao i nije dosao
Sve ovisno o tebi. Mos si ti i za kasnije ostavitJel krafne budu prije ili poslije sexa?
I prije i poslije i za vrijeme... Nije to zajebancija... Ovo je jedina preostala ljubavna pricaJel krafne budu prije ili poslije sexa?
tebi su obecali cipele il kaj pa si dobila k....Obecao si... Nema dalje..Na kraju je iz ocaja morala sa crncem....
Ja bi rađe odmah...Sve ovisno o tebi. Mos si ti i za kasnije ostavit
Htjela je ona svasta, ali ipak nisam mogao jer odkad si mi ti sprzila glavic s curry umakom iz megica nista mi vise nije istoObecao si... Nema dalje..Na kraju je iz ocaja morala sa crncem....
15.06.2021. onda ide ovrha...tebi su obecali cipele il kaj pa si dobila k....
Ne podsjecaj.. Rane jos nisu zarasletebi su obecali cipele il kaj pa si dobila k....
Meni su namjestili da moram bit baboinace mozart ne biti bedast... zamisli se pred sucem kad odredjuje iznos
Kad ćeš u Split?ja bi...i vino i krafne
znam nuditi vina free i pive
bolje biti picka nego imati nezeljenu obvezu 18 godina + do kraja redovnog obrazovanjaEvo.. Ja nisam picka... Obecanje je obecanje
neznam kadaKad ćeš u Split?
Ali obecao joj jebolje biti picka nego imati nezeljenu obvezu 18 godina + do kraja redovnog obrazovanja
A moš se zamisliti stati u dužem redu čekajući dati uzorakn za DNK....and wiiiiinneeeeeer is .....inace mozart ne biti bedast... zamisli se pred sucem kad odredjuje iznos
i ti i bivsi ste rekeli u dobru i u zluAli obecao joj je
Ima brod iz Rijeke, nekada bioneznam kada
za zd vozi samo jedan bus
u danu
kad se stabilizira to
Tel: 064/677-677
|
|
|