Kozjak Dida
Well-known member
To je njegova privatna stvar. On to nije nikada kazao.Venturu smeta SiG interes za Marijiola i zato joj pokušava spuštati preko poruka.
I ne samo Marijola, smeta njemu njen interes prema bilo kome...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je njegova privatna stvar. On to nije nikada kazao.Venturu smeta SiG interes za Marijiola i zato joj pokušava spuštati preko poruka.
I ne samo Marijola, smeta njemu njen interes prema bilo kome...
Neću, on je najslabija karika na putu do...vi imate svoju taktiku a ja svoju...moja taktika jeČitaj između redaka
Jesam , al bolje da nisam. Osim sto ima novi fetish trudnice opet stavljao nekakvu lutku s prolapsomJes pogledao? Meni je rano za Bacha...
samo prati frisko ofarbane pramenove da ti ne utekneLijepo napisano ali zamijeni međusobno riječi APSOLUTNO I EVENTUALNO. Pusti sad to, znači na mostu ste između 10.00 i 10.30 h? Imaću majicu sa tvojom profilnom....
Thnx.Jesam , al bolje da nisam. Osim sto ima novi fetish trudnice opet stavljao nekakvu lutku s prolapsom
Plan je:samo prati frisko ofarbane pramenove da ti ne utekne
Au pa ti se bodeš. To smo davnih dana razjesili ja jedino u usta mecem pičku i na kurac isto ak te zanima. Ostale fore shemale muški transici. I slično me ne interesira.Daj pusti čovjeka da diše. On ne prigovara tebi kada trpaš pimpeke u usta.
Što češ ako izoliraš krivu . Što ako će biti 2 ženske isto ofarbane .Plan je:
Locirati, izolirati, šarmirati, xxx, vratiti...
?Neću, on je najslabija karika na putu do...vi imate svoju taktiku a ja svoju...moja taktika je
Jura čovjek je odgovorio na krivu poruku. On je mislio na Venturu i ove što su ljubomorni na njega...Jesi spavao 8 h?Au pa ti se bodeš. To smo davnih dana razjesili ja jedino u usta mecem pičku i na kurac isto ak te zanima. Ostale fore shemale muški transici. I slično me ne interesira.
Ja sam profesionalac.Što češ ako izoliraš krivu . Što ako će biti 2 ženske isto ofarbane .
Privatna stvar.?
Nestalo ti tinte?
Ne . Spavo sam svega 5 h. Vjv ću još malo poslje ubit oko.Jura čovjek je odgovorio na krivu poruku. On je mislio na Venturu i ove što su ljubomorni na njega...Jesi spavao 8 h?
Morat če se žrtvovati pa xxx objeŠto češ ako izoliraš krivu . Što ako će biti 2 ženske isto ofarbane .
Zadnja 2 dana svaka druga poruka završi s privatna stvar .Privatna stvar.
Prvo i prvo nije xxxx nego xxx , ovajb4x su perverzije a to ne radim. Drugo i drugo imam snage samo za jedan tir i tu nemam prostora za greške, nisam ja Jura sa triple double...jbt koliko auta sa zg tablicama...moram nadzirati aj bogMorat če se žrtvovati pa xxxx obje
Privatna stvar.Zadnja 2 dana svaka druga poruka završi s privatna stvar .
Okej Kozjak ne može falit , ali možda je čovjek opasan igrač i zna da ga prati netko 6. Čulo ili ima nekog špijuna na forumu. To samo ovi što čitaju sve novi uglavnom kad se registriraju a ne pišu sumjivi su , pa namjerno dođe drugim autom sa tablicama koje nisu zgDrugo i drugo ispravio sam.
Treće i treće možda bi imao bolju poziciju da počneš raditi perverzije.
Poznavajuči tebe siguran sam da znaš marku i tip auta kojim dolazi, a i registraciju.
Znači, Jura, ne može on falit.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|