D
Deleted member 4720
Guest
Bitno je da je tvrd i velik i spreman za akciju uvijek ili?Ovaj je novi.
Di je sombi da utvrdi ono šta je bitno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno je da je tvrd i velik i spreman za akciju uvijek ili?Ovaj je novi.
Di je sombi da utvrdi ono šta je bitno
Za Bacha znamo. Da ima čudne fetishe i da čovjeku može život u sekundi zgadit. Mislim da je to dosta.E, a nikad nismo to Bacha pitali...
Jbt Sombi to radi od Univerzijade a ja sam počeobprošli tjedan...Šta okolišaš, pitaj
Sombi se ne izmotava nego pita
Dostupan sam za sve, pa pitajVečeras je moja smjena, pa te moram pitati, može?
Ok, jesi li gay? Sorry.Bitno je da je tvrd i velik i spreman za akciju uvijek ili?
Ajde Kozjak sad si kao VenturaJbt Sombi to radi od Univerzijade a ja sam počeobprošli tjedan...
Kakva su to glupa pitanjaOk, jesi li gay? Sorry.
mislim da bi trebalo bolje definirati tj. dal voli tvrdi u prdiKakva su to glupa pitanja
Za tebe je somi utvrdio..Kakva su to glupa pitanja
Nisam pride color boy, volim picu vise nego žlicom pojestOk, jesi li gay? Sorry.
Vidim i ti češ galdovati ko naš JuraNisam pride color boy, volim picu vise nego žlicom pojest
Jel je,i tocno staZa tebe je somi utvrdio..
Lako je tebi kad ti nisi.Kakva su to glupa pitanja
Pao s krevetaŠta je bilo kad si se probudio?
Kao da nijePogubio sam se, jel odgovorio...
Ma ja to namazem na jezik ko Nutellu, picu jel, zapravo ne. Jezik mazem po pici ko po NutelliVidim i ti češ galdovati ko naš Jura
Malo vise vjere u ljudePao s kreveta
Ah sto ces. Kad volim sise i pice vise nego kruha jest. Šta ces nemogu si pomoć . Još ak su velike sise mogu i spavat na njima ko mala bebaVidim i ti češ galdovati ko naš Jura
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|