Ha ha covjek koji nigdje nije ozbiljno radio bude gradonacelnik ovo moze samo u RHObavila ujutro.... Tomislav Tomasevic kao jedini logicni izbor za Zagreb...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha covjek koji nigdje nije ozbiljno radio bude gradonacelnik ovo moze samo u RHObavila ujutro.... Tomislav Tomasevic kao jedini logicni izbor za Zagreb...
Kao dobar poznavatelj političke situacije u Zg, daj mi reci što misliš jel ona Prica stvarno bila sa Bandićem?Obavila ujutro.... Tomislav Tomasevic kao jedini logicni izbor za Zagreb...
Naravno... Pa to se pricalo u poslovnim krugovima jos davno prije nego sto su novinari dosli do te informacije...Kao dobar poznavatelj političke situacije u Zg, daj mi reci što misliš jel ona Prica stvarno bila sa Bandićem?
Jesi li partnericu indoktrinirao za glasanje?Neću kršiti izbornu šutnju, evo i ja sam se maloprije vratio iz Dežele da dam svoj glas. A što se Večernjeg tiče, oni već dugo klize prema dnu novinarstva.
Nisam morao ^^Jesi li partnericu indoktrinirao za glasanje?
ti si valjda glasao za bandićaI onda netko kaze u Hrvatskoj nema perspektive, pa tu imas mogucnosti kojih nema nigdje
To je jedan od ovih kaj bi delali... fontane, koševe, najskuplju uspinjaču na svijetu i to još unikatnu - bez uporabne dozvoleti si valjda glasao za bandića
Sebastiane, kako prepoznati fatalnu ženu prije fatalnog ishoda?Plakat ćete i prizivati Bandića za koji mjesec da se vrati nazad. To vam Bach prognozira.
Bandić je umro kao jebač. Ovi jebači koji imaju srčane probleme neka se paze fatalnih žena.
Po nožu u ruci.Sebastiane, kako prepoznati fatalnu ženu prije fatalnog ishoda?
Budi ozbiljan, tebe uskoro vidim u bijegu ispred grupe žena koja se želi obračunati...Po nožu u ruci.
Izgleda da je moj tempo uzeo danak i pao mi imunitet... Uzasno sam umorna, troma, muci me groznica i jos nisam dosla kuci...ko zna kako nam je sad sigi umorna
Danas sam skroz ok... Izgleda da se samo trebalo naspavat...Izgleda da je moj tempo uzeo danak i pao mi imunitet... Uzasno sam umorna, troma, muci me groznica i jos nisam dosla kuci...
Još su naši dobili izbore ^^Danas sam skroz ok... Izgleda da se samo trebalo naspavat...
Da vidjelaJoš su naši dobili izbore ^^
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|