Sisata i guzata
Well-known member
Uff sad kad Plovak dode iz teretane pa stavi par fotkica

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ćorava kokoš.odnosno Patak koje zrno ?Onda si corav
Ja mogu s ljevicom i desnicom , ali najviše volim kad mogu Sigy u guzuUff sad kad Plovak dode iz teretane pa stavi par fotkica![]()
BujrumGle patak oglas dolje ima li koga za kameru da svrsimo
CarJa mogu s ljevicom i desnicom , ali najviše volim kad mogu Sigy u guzu![]()
U centar jel?Ja mogu s ljevicom i desnicom , ali najviše volim kad mogu Sigy u guzu![]()
nije valjda tvoj?Gle patak oglas dolje ima li koga za kameru da svrsimo
već sam pomislio da si uskraćenaNe zaboga![]()
Nije profesionalno ali možeš li nam reći kolika ti je cijena? Čisto da vidim jeli veći cicija od meneA ne tri tjedna rasprave o cijeni, pa ce doc, pa nece, pa nema auto, pa ne zna po zagrebu, pa dodi u cakovec, pa nemoj to je mali grad..to nije profesionalno
Kud unosi pozitivnu energiju i nema svadje jos je i zgodanUf plovak trenira![]()
Nemam nista odredeno, kako se dogovorimoNije profesionalno ali možeš li nam reći kolika ti je cijena? Čisto da vidim jeli veći cicija od mene![]()
Sig je neprocjenjiva....kakva su to pitanja?Nije profesionalno ali možeš li nam reći kolika ti je cijena? Čisto da vidim jeli veći cicija od mene![]()
MožeNemam nista odredeno, kako se dogovorimo![]()
nisam ništa novo pročitao o krevetu?...nije me bilo par danaNemam nista odredeno, kako se dogovorimo![]()
Jos nije stigaonisam ništa novo pročitao o krevetu?...nije me bilo par dana![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|