Johann Sebastian Bach
Well-known member
Mana im je što su presitne za nas.
Slatke, ali nažalost većinom premale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korejka je punoljetna sa 14.E vidiš to bi trebalo probat jebat. Samo za ove nisam siguran jesu li punoljetne. Al da probat korejku Azijatkinju crnku i Ukrajinku i ruskinju i onda sam valjda probao sve. Ovo ostalo je više manje isto valjda
A znam ju još od prijeJe li SiG možda fizički sliči na Miku Tan?
E da i ja bi htio probat azijatkinju jebat ali nema je na ege nažalostE vidiš to bi trebalo probat jebat. Samo za ove nisam siguran jesu li punoljetne. Al da probat korejku Azijatkinju crnku i Ukrajinku i ruskinju i onda sam valjda probao sve. Ovo ostalo je više manje isto valjda
Meni su taman ja volim niske cureMana im je što su presitne za nas.
Kolko sam vidio ima jedna Japanka u BeograduE da i ja bi htio probat azijatkinju jebat ali nema je na ege nažalost
Jel Japanka kao cura ili Japanka kao obućaKolko sam vidio ima jedna Japanka u Beogradu
Japanka kao curaJel Japanka kao cura ili Japanka kao obuća. Ako je ovo drugo i još ako je žuta patak znas šta ti je cinit
Navodno i Vjetnamke.... Bio jedan frend u Vjetnamu, kaže da garantira da su vjetnamke najljepše žene na svijetu... Malo sam skeptičan, ali poznavajući njega mogao bih mu (bar dijelom) i vjerovat...Da, slažem se. Korejke znaju biti lijepe.
Sam se prijavio, maserka ga natjerala kao i MadMaxa...sad masiraju zajedno sa njom. Jebeno je kad te sekta dohvati.Patak ban dobio ßto je taj zgriješio da mi je znat![]()
Ne treba joj se javit na privatBirtija je nešto zamrla danas, ali zato na temi o Brazilkama je bogami gusto danas.
Pojavila se neka Carla95.
Je li netko sa tom Carlom uspio šta dogovoriti?
Sigi se zaljubilaŠta je ovo nema više patka, maserke, marijola, venture, sig. Ovi banani, Marijole zuji negdje,a Ventura i Sig dosta slabo pišu tu
Tko je taj sretnikSigi se zaljubila![]()
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|