Patak
Well-known member
Neznam par sijedih imamPatak koliko sam uspio zbrojiti i oduzeti, samo si nekoliko godina mlađi od mene, ne više od 10, pa i sam osjećaš teret godina, tu više ne pomaže vitamin C, mala plava tu i tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam par sijedih imamPatak koliko sam uspio zbrojiti i oduzeti, samo si nekoliko godina mlađi od mene, ne više od 10, pa i sam osjećaš teret godina, tu više ne pomaže vitamin C, mala plava tu i tamo
Teret godina haha oldy samo se smijem ali kužišPatak koliko sam uspio zbrojiti i oduzeti, samo si nekoliko godina mlađi od mene, ne više od 10, pa i sam osjećaš teret godina, tu više ne pomaže vitamin C, mala plava tu i tamo
Sudariti ćeš se sa njenom prolaznošću odjednom i to opakojbg Oldy ja ne dokazujem mladost ja je živim
Kod mene dvaput ne paliSudariti ćeš se sa njenom prolaznošću odjednom i to opako
Godine rade svoje...Evo i meni ponestaje snage
Mislim da si me zamjenio sa nekime Loša prosudbaI to neočekivano, u jednom trenutku, i puno brže nego li očekuješ
Jbg ako si u tom sportuGodine rade svoje...
Meni ne ne razumijem tek imam par sijedihEvo i meni ponestaje snage
Slobodno se zavaravaj u svojim kasnim 40-imMislim da si me zamjenio sa nekime Loša prosudba
Mislim da si me zamjenio za jebace i jebacice Kriva prosudbaSlobodno se zavaravaj u svojim kasnim 40-im
Šta?odgovorio si?
Trči i vježbaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|