old&ugly
Well-known member
Eto Patak, u Čakovcu se nitko ne kurva, svi su u čednim brakovima, i svi paze što Somy radiJBT Sig čovjek ima ženu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto Patak, u Čakovcu se nitko ne kurva, svi su u čednim brakovima, i svi paze što Somy radiJBT Sig čovjek ima ženu
Ma kužim fakat u pravu si jbg diskrecija je zajebana stvar pogotovo u.brakuEto Patak, u Čakovcu se nitko ne kurva, svi su u čednim brakovima, i svi paze što Somy radi
Patak, lakše se kurvati u manjim mjestima negoli u ZG ili ST, kad si manjem mjestu točno znaš gdje i kako, s kim i kada, a u ZG nikad ne znaš na koga i gdje možeš naletjeti i onda te se služi i eto problema...Ma kužim fakat u pravu si jbg diskrecija je zajebana stvar pogotovo u.braku
Patak, lakše se kurvati u manjim mjestima negoli u ZG ili ST, kad si manjem mjestu točno znaš gdje i kako, s kim i kada, a u ZG nikad ne znaš na koga i gdje možeš naletjeti i onda te se služi i eto problema...
Istina.. Vise ljudi vise neprilikePatak, lakše se kurvati u manjim mjestima negoli u ZG ili ST, kad si manjem mjestu točno znaš gdje i kako, s kim i kada, a u ZG nikad ne znaš na koga i gdje možeš naletjeti i onda te se služi i eto problema...
Vidjet ćeš kad kreneš u te vode...Pravit.ću se da nisam ovu poruku proćitao jer je besmislena Aloo U zg i većim gradovima možes u haustoru allo
ma daj daj jbt milijun vas tamo ma daj wtfIstina.. Vise ljudi vise neprilike
Patak, život je kratakma daj daj jbt milijun vas tamo ma daj wtf
Jbt oldi ne osporavam te ali ovdje recimo u istri mala mjesta a svi ko da su soveVidjet ćeš kad kreneš u te vode...
E moj patak pa i u Ližnjanu se može naći spremna cura, žena, dama a kako ne u PuliKurvanje u malim mjestima haha Možeš drkati do mile volje ali jebati hm
Cak i ako ne jebes sa strane, ja cu mislit da jebes i drkat cu te zbog toga dok stvarno ne priznas da si jebo ili dok ne pocnes jebat... Za mene su svi krivi dok im se ne dokaze suprotno...A gle u duzem braku vecinu zena nije ni btiga, naucile su, misle da tako treba, ne bi se razvele zbog toga..
Nemoj gledat po meni, ja sam psiho, analiziram vise od venture...
SIG ako se ikada oženim to je to nema varanja ni laganjaA gle u duzem braku vecinu zena nije ni btiga, naucile su, misle da tako treba, ne bi se razvele zbog toga..
Nemoj gledat po meni, ja sam psiho, analiziram vise od venture...
Daj broj hahaE moj patak pa i u Ližnjanu se može naći spremna cura, žena, dama a kako ne u Puli
Kompleks Boga haha Ovo je bombaNemam povjerenja u ljude plus kompleks Boga... Moj ego pati
Nemaš povjerenja u sebe ili?Nemam povjerenja u ljude plus kompleks Boga... Moj ego pati
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|