Sisata i guzata
Well-known member
Uvijek bilo i bit ceSigica i Troja padne zbog žene a kamoli ne forum zbog.tebe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek bilo i bit ceSigica i Troja padne zbog žene a kamoli ne forum zbog.tebe?
Amds, ovo ti je genijalan odabir, siguran sam da netko od njih dvoje ne bi preživio taj "sudar" a možda bi i oboje smrtno završiliHaajj, jesi za malo
Prave,raskošne uživancije na extra lokaciji?! Super! Nije za mlađe od 30 g i nema dolazaka ODMAH, već uz prethodnu…www.oglasnik.hr
Ja mislim da bi on mogo do nje na koju odgojnu
Sutra treba proglasiti dan žalosti kurci na pola koplja kad te nema?Uvijek bilo i bit ce
Ima me ujutroSutra treba proglasiti dan žalosti kurci na pola koplja kad te nema?
A dobro već se uplašio da ides u švabijuIma me ujutro
Ne, zauzeta sam... Idem sa gospodinom s cvijecem van pa u stan... Po obicajuA dobro već se uplašio da ides u švabiju
Gospodin sa cvijećem TopNe, zauzeta sam... Idem sa gospodinom s cvijecem van pa u stan... Po obicaju
Nisam te probalaSIG imaš koju.recenziju za Patka ?
Tu bi neko nekog odrobijao 100%, ili bi se međusobno poklali ili bi netko letio kroz prozorznaci ubo sam dve taman?
I kolačimaGospodin sa cvijećem Top
Hahaha a ne ne da se osramotim hahaNisam te probala
Ma necesHahaha a ne ne da se osramotim haha
Vjeruj da me strah haha opićenija si od bandereMa neces
Ja mislim da on nebi ni s Maricom na cistak bioTu bi neko nekog odrobijao 100%, ili bi se međusobno poklali ili bi netko letio kroz prozor
Nisam cini ti se... Ok sam ja skrozVjeruj da me strah haha opićenija si od bandere
Ma znam a i volim opićeneNisam cini ti se... Ok sam ja skroz
Laku noc svima i laku noc oldyLaku noć ekipo s foruma, laku noć i onima koji troše i onima koji su škrti!!!
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|