Jedan sombrero nam je bio.previse eto nam drugogSvi bi na SiG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan sombrero nam je bio.previse eto nam drugogSvi bi na SiG
Svalerises li se i ti Tomice..?
Nemam ja ovdje potencijalnih klijenata, ja sam izbirljiva kurva...Jel to reakcija na novog potencijalnog kljenta tomicu
Jel?novi nisu bas dobrodosliI nemoj misliti da se tu neki ne podnose, to je samo privid
Ja prihvacam sve otvorenog srca, dobrodosao Tomice...Jel?novi nisu bas dobrodosli
Ovdje svi unose radost. Neki svojim dolaskom a neki svojim odlaskomJel?novi nisu bas dobrodosli
ThanksJa prihvacam sve otvorenog srca, dobrodosao Tomice...
Imam jednu frendicu koja je prije imala slasticarnu..propao posao, jbg nije znala napravit biznis.Nije bila bas nesto Sad i dalje radi ali od doma. Pece nesto ovako sitno kolace za neke male rodendane i tako za prezivjet...Nedostupna kurva... Hahaa evo izmislila sam novi pojam
Onda moram ici..Ovdje svi unose radost. Neki svojim dolaskom a neki svojim odlaskom
Ako ti je tesko shvatit, ona se sebe naziva nedostupna slasticarkaImam jednu frendicu koja je prije imala slasticarnu..propao posao, jbg nije znala napravit biznis.Nije bila bas nesto Sad i dalje radi ali od doma. Pece nesto ovako sitno kolace za neke male rodendane i tako za prezivjet...
Drago mi je zbog nje, sigurno je prebrala kupce koji su joj se isplatili i vise zaradjuje, a ima i vise slobodnog vremenaImam jednu frendicu koja je prije imala slasticarnu..propao posao, jbg nije znala napravit biznis.Nije bila bas nesto Sad i dalje radi ali od doma. Pece nesto ovako sitno kolace za neke male rodendane i tako za prezivjet...
Prihvacam. Klijenti radije odu kod hobi kurve koja se jebe jednom do dva puta tjedno nego na kolodvor...HOBI KURVA
Ne, samo moraš biti spreman na "tešku artiljeriju"Onda moram ici..
VidimNe, samo moraš biti spreman na "tešku artiljeriju"
Ode Tomica, očito je očekivao priče za laku noć, a ono
Ode Tomica, očito je očekivao priče za laku noć, a ono noćna mora
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|