Svi se držimo za to "al ne sve" . Reci koliko ti fali, skupit ćemo mi to za 5 min .Jutro svima. Jutro sig. Nešto jesam al ne sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi se držimo za to "al ne sve" . Reci koliko ti fali, skupit ćemo mi to za 5 min .Jutro svima. Jutro sig. Nešto jesam al ne sve
Neću tako. HvalaSvi se držimo za to "al ne sve" . Reci koliko ti fali, skupit ćemo mi to za 5 min .
Stvarno si duhovit. A ja mislim da si ti onaj koji ne smije uživo ni zucnutJa mislim da je sombrero onaj tip osobe sto sere u mraku, sto gasi vodu na tusiranju dok se sapuna. I sta u ducanu sve kupuje na akcijama
Bome i ti.Imao je podrsku al svima je dokurcio
Do kuda ide tvoje ulizivanje? Budi frajer i reci da je želiš jebati. A ne tu ko pizda meni spuštašAl meni je fascinantno da ti ides k njemu. Kak ides do tamo i sta je rec da si bas tolko izasla u susret
Dozvola kupljena davno. Nisu pare bitne. Bitna je ljudskostsombi zar ćeš dat toliko para? pa sa tom lovom možeš kupiti ribičku dozvolu vjerovatno do kraja života
kako kome, neki bi se i jebali za pareDozvola kupljena davno. Nisu pare bitne. Bitna je ljudskost
Nisu još proknjižili na banki oko 1Patak si digo placu bude kakva runda?
Patak pitaj ih misle li oni da si najbolji pekar.. Ako ne misle nemoj vise nikada da se pojavis na posluNisu još proknjižili na banki oko 1
A šefovi me obožavaju ja njih natanane u glavu hahaPatak pitaj ih misle li oni da si najbolji pekar.. Ako ne misle nemoj vise nikada da se pojavis na poslu
Samo bahato patkovinaA šefovi me obožavaju ja njih natanane u glavu haha
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|