Primjetih da je ovo ljeto u planu Primošten, isprika ako griješim. Zar se bojite otoka?Ma ni ne sjecam se vise al nama je bilo pakleno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primjetih da je ovo ljeto u planu Primošten, isprika ako griješim. Zar se bojite otoka?Ma ni ne sjecam se vise al nama je bilo pakleno
Nee.. Pa ja sam dosad ljetovala samo na otocima skoro osim Crne gore... Ali u Primlstenu jos nisam bilaPrimjetih da je ovo ljeto u planu Primošten, isprika ako griješim. Zar se bojite otoka?
Ja sam to sve prosla i vec mi je malo dosasnjikavo... Godinama sam bila na Bracu... Ovo je za mene nesto novo.. A i vise mi se ne putuje daleko, prosla su ta vremenaU mjestima tipa Vodice, Primošten, Makarska, Omiš, Biograd ili Trogir osjećam se tako sputanim i pod pritiskom ali to je samo moje mišljenje. Vis, Mljet ili Lastovo su mi puno bliži srcu.
Puni ste para?Ja sam to sve prosla i vec mi je malo dosasnjikavo... Godinama sam bila na Bracu... Ovo je za mene nesto novo.. A i vise mi se ne putuje daleko, prosla su ta vremena
Sve je do prioriteta patak.. Ja moram na more radi zdravljaPuni ste para?
Zdravlja Koji te muče zdravstveniSve je do prioriteta patak.. Ja moram na more radi zdravlja
Sinusi, bronhitis.. Al ovo nije tema doktor u kuciZdravlja Koji te muče zdravstveni
Pa nije tema ali svejedno imam vremena za poslušati teSinusi, bronhitis.. Al ovo nije tema doktor u kuci
Znam što je bronhits astma da pomaže uz moreSinusi, bronhitis.. Al ovo nije tema doktor u kuci
šta da pričamo samo o seksu?Sinusi, bronhitis.. Al ovo nije tema doktor u kuci
Naravno, uvijek za to raspolozenašta da pričamo samo o seksu?
Haha Sa Patkom možes i dublje voditi razgovorNaravno, uvijek za to raspolozena
Zato te i cijenim patakHaha Sa Patkom možes i dublje voditi razgovor
Mislis da ja tebe nešto manje to što se volim šaliti ne znaći da nemam osjećaje i da te shvaćamZato te i cijenim patak
U svakom slućaju ti želim dobroZato te i cijenim patak
Hvala patak, takoderU svakom slućaju ti želim dobro
Uvijek SIG uvijekHvala patak, takoder
Tel: 064/677-677
|
|
|
|