Sisata i guzata
Well-known member
Ma nije pobijedilo ulizivanje vec ne mozemo to vise slusatti se ne ubacuj haha. trebaš mjesecima se ulizivati za to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije pobijedilo ulizivanje vec ne mozemo to vise slusatti se ne ubacuj haha. trebaš mjesecima se ulizivati za to
Nisam siguran, čitajući Vas par tjedana imam osjećaj da mnogima liječite dušu, što virtualno što stvarno...Nema termina.. Nisam doktorica
može,u svakom slučajuOnda jel moze somy u 18 kod vas?
Imam ja curu za tebe , pravu ljepoticuNe hvala
A hvala.. Btw ovo za ulizivanje nije istina, prije nego sto krenete...Nisam siguran, čitajući Vas par tjedana imam osjećaj da mnogima liječite dušu, što virtualno što stvarno...
Onda molim neku adresumože,u svakom slučaju
Naravno. Ja sam ozbiljnabaš me zanima dal ćeš doći. bacaš mi kontru
čekat ću te na izlazu sa autoputaOnda molim neku adresu
Cekaj jos malo da se otkrije...Eto nam Baksa !
Marijole , jel se kladis ?
Koju?Imam ja curu ta tebe , pravu ljepoticu
Jelbiotkovac u akciji
Dogovoreno, vidimo se u subotu, jedva cekanječekat ću te na izlazu sa autoputa
pa valjda ces rezervirat neku sobu jebemu mater sombi?čekat ću te na izlazu sa autoputa
Ma mema veze na livadi samo da obavi vec jednompa valjda ces rezervirat neku sobu jebemu mater sombi?
naravnopa valjda ces rezervirat neku sobu jebemu mater sombi?
Kako zna covjek...moram nasnimiti dobru mjuzu. karleušu,sandru afriku,šabana itd haha
onda nemoj doći u štiklama hahaMa mema veze na livadi samo da obavi vec jednom
Jao Somby, pa izmisli neštosad ću reći ovdje. ovaj vikend jezero zatvoreno zbog kupa. molim priliku za sljedeći vikend. molim za razumjevanje. stvarno ne mogu drukčije doći u zg. oprosti sig ,ako hočeš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|