Patak
Well-known member
Jedino ti radišna ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino ti radišna ?
Nema to veze sa radisnosti, brzina je vrlina, osim ako ne radis u zg holdingu ili saboruJedino ti radišna ?
Joj joj ne pizdi stalno kukaš ko baba samo ti radiš jbtNema to veze sa radisnosti, brzina je vrlina, osim ako ne radis u zg holdingu ili saboru
Jedino ti brzo tipkaš
Auuuuu patak udara kontru. Sta se ovo desava?!Joj joj ne pizdi stalno kukaš ko baba samo ti radiš jbt
Jbt i ja radim na normu ali imam ekipu a ne babeNema to veze sa radisnosti, brzina je vrlina, osim ako ne radis u zg holdingu ili saboru
Iz ljubavi prema SIG jer je Patak voliAuuuuu patak udara kontru. Sta se ovo desava?!
Sve brzo radim, tipkam, radim, vozim, jebem se, jedem... Samo brzoJedino ti brzo tipkaš
Iz ljubavi prema SIG jer je Patak voliAuuuuu patak udara kontru. Sta se ovo desava?!
imaš li brzi internet da se preko camere hopa cupa?Sve brzo radim, tipkam, radim, vozim, jebem se, jedem... Samo brzo
Imam, naravno ako platisIz ljubavi prema SIG jer je Patak voli
imaš li brzi internet da se preko camere hopa cupa?
Može u srdelamaImam, naravno ako platis
Nwgo kakvi jbt... Zivo, zivo...Brzi radnici haha Svašta
a kusur u šljivamaMože u srdelama
Nema problema. Bio sam u uvjerenju da je samo jedna Leona, ali ima i neka druga. Obadvije su među najboljima pa je došlo do zabune.Pa u cemu je problem
Venty to je zena iz Rijeke, jedna jedina. Ako te zanima odi provjeriNema problema. Bio sam u uvjerenju da je samo jedna Leona, ali ima i neka druga. Obadvije su među najboljima pa je došlo do zabune.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|