Patak
Well-known member
Svjeze nade patak. 2021.god Vjeran.do smrti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svjeze nade patak. 2021.god Vjeran.do smrti
Ako ti je rekao da rade znaci da ima privat broj, ta Leona ima cesto i oglas, nazoves i odesKako ću provjerit ako ne rade.
Jel znas ti citat?Bogami Sig konkurencija ti za vratom puše
samo između redakaJel znas ti citat?
Meni apsolutno nitko sa ovog foruma ne treba u financijskom smislu...Jel znas ti citat?
Znam ti to radiš iz ljubavi srce mojeMeni apsolutno nitko sa ovog foruma ne treba u financijskom smislu...
Ne, nego imam sasvim dovoljno ljudi koji me financiraju... Ovo je meni zajebancijai nista viseZnam ti to radiš iz ljubavi srce moje
Patak te vodi na burekNe, nego imam sasvim dovoljno ljudi koji me financiraju... Ovo je meni zajebancijai nista vise
O Leoni više manje znam.Ako ti je rekao da rade znaci da ima privat broj, ta Leona ima cesto i oglas, nazoves i odes
Onda nazoves i odesO Leoni više manje znam.
Pa opet su te nadrkali...Ne, nego imam sasvim dovoljno ljudi koji me financiraju... Ovo je meni zajebancijai nista vise
Nisu, ja sam samo izravna a to izgleda kao da sam ljutaPa opet su te nadrkali...
Izlazili smo na skarpinu proslo ljeto...Ti plemeniti sigurno i ribu jedu nožem i vilicom čak i očistit je znaju?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|