M
Mozart deleted
Guest
Ovaj vam je najopasnija konkurencijajoš jedan haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj vam je najopasnija konkurencijajoš jedan haha
dobro se provela jučer?Bok svima. Bok Somy
hahha a tebi? daj nisi bolji od mene hahah. ti je kao nebi htio? ja bar priznamOvaj vam je najopasnija konkurencija
hehe da samo znas kolko ja nju zelimhahha a tebi? daj nisi bolji od mene hahah. ti je kao nebi htio? ja bar priznam
pa znam hahahehe da samo znas kolko ja nju zelim
Sad sam se provela.. Sama u setnji od glavnog do sabora i natrag.. Sa slusalicama, u tenisicama i trenirci...dobro se provela jučer?
Takozvani “mood”Sad sam se provela.. Sama u setnji od glavnog do sabora i natrag.. Sa slusalicama, u tenisicama i trenirci...
Meni najjaci provod...
Da....Takozvani “mood”
Jos da su rejbanke na glavi i da te boli tuki za sve. Di ces bolje od toga?Da....
Evo ja lajkam, samo da se ta trakavica završiLajk ako mislite da Sombrero treba jebat, ako skupim dovoljno lajkova (bar 10) pustam Sombrera u subotu...
A vidis to ti je to. On nije tu kad treba bit. Eh sombi sombiDi si sad Somby dok ti se kroji sudbina?
Somby će zakasniti i na vlastiti sprovodA vidis to ti je to. On nije tu kad treba bit. Eh sombi sombi
5,vas se ne racunakolko do sad imam l?
lajkova
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|