Macak
Member
Jedna zena a dva druga...A i samo jedna žena ovdje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna zena a dva druga...A i samo jedna žena ovdje
Jutro SIG valjda ne radiš danasBok svima. Bok Patka.
Slobodna sam, popijem kavu i idem kod majke na rucak. Odspavalo se od 3 do pola 11,fino.Jutro SIG valjda ne radiš danas
Super superSlobodna sam, popijem kavu i idem kod majke na rucak. Odspavalo se od 3 do pola 11,fino.
haha sad ustao kafenišem a boca vina bila premalo od seksa Nula bodovaJesi se naspavao/otrijeznio patkovina??
Probsj s dvije bocehaha sad ustao kafenišem a boca vina bila premalo od seksa Nula bodova
E da drugi vikend se ne zajebem Hehe mogli bi zajedno hahaha treba mi družica hahahaProbsj s dvije boce
Pa bila na klopi, u setnji, u sumi... A zasto sam bila onako obucena eee pitanje je...Kako se ti proveča SIG nisi me prevarila valjda haha
Bolje da ne pretpostavljam Znam da si vjerna PatkuPa bila na klopi, u setnji, u sumi... A zasto sam bila onako obucena eee pitanje je...
Uvijek. I kad pamet popije mi srce trijezno ostaje....Bolje da ne pretpostavljam Znam da si vjerna Patku
Jesi barem klopala nekaj dobrogPa bila na klopi, u setnji, u sumi... A zasto sam bila onako obucena eee pitanje je...
Lazanje sa sirom.. Ok je biloJesi barem klopala nekaj dobrog
SavršenoLazanje sa sirom.. Ok je bilo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|