Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amds, ja sam desno, ne skroz desno ali ono baš desno, ali brate pretjeruješHehe kako necu znat, rodio sam se s desnom rukom u zraku hehe. Na danasnji dan 41. Desila se magija
Za kristalku treba imat $$$Jbt stvarno ču do kristal
A ne ne Nek udijeli sirotinji PatkuZa kristalku treba imat $$$
Desno i lijevo žmigavciAmds, ja sam desno, ne skroz desno ali ono baš desno, ali brate pretjeruješ
Pa glazba i pjesma nikoga nije ubila, nisi trebao obrisati, tako i tako ima bezveznijih glazbenih odabiraObrisat cu da me nebi moderator stavio na dozivotno hladenje
Oldy daj jednuPa glazba i pjesma nikoga nije ubila, nisi trebao obrisati, tako i tako ima bezveznijih glazbenih odabira
Nisam pri inspiraciji, idem noge protegnuti oko NZOldy daj jednu
Ma da nebi bilo kao mrznja ovo ono, inace bi ja to ostavioPa glazba i pjesma nikoga nije ubila, nisi trebao obrisati, tako i tako ima bezveznijih glazbenih odabira
Koja pjesmaMa da nebi bilo kao mrznja ovo ono, inace bi ja to ostavio
Hvala patkovina, kombinacija za setnju po sumiInače lijepa fotka kulturno ču prokomentirati i zanemariti da su ovdje svi očajni
Hvala patkovina, kombinacija za setnju po sumi Uživaj u šetnji ništa ne košta a dobra za zdravlje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|