Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sprdam se, jer vidim da se radi zivotinjska armija ovdjeStari ak ja tu tebi smetam mogu ja otici i onak sam na proputovanju ...
Imam dojam Sisata i guzata ne voli macka odmah i Betoven ne voli macka Budi.svoj voli sebe haha
Dlakava armija stidnih dlaćicaMa sprdam se, jer vidim da se radi zivotinjska armija ovdje
Ok onda Betoven vec sam pomislil da si neki zastitar tu i da me bus frknul vanMa sprdam se, jer vidim da se radi zivotinjska armija ovdje
Nene samo ti udri, dobrodosao na forum. Nadam se da ces uzivat ovdje.Ik onda Betoven vec sam pomislil da si neki zastitar tu i da me bus frknul van
To ti je mood on ima onaj nuklearni koferćićIk onda Betoven vec sam pomislil da si neki zastitar tu i da me bus frknul van
Na proputovanju sam naletii slucajno pa ono svako gosta 3 dana dosta...Nene samo ti udri, dobrodosao na forum. Nadam se da ces uzivat ovdje.
A i samo jedna žena ovdjeOk onda Betoven vec sam pomislil da si neki zastitar tu i da me bus frknul van
Daj dovedi kakvu trebu tu u birtijuNa proputovanju sam naletii slucajno pa ono svako gosta 3 dana dosta...
NemaKaj nema tu toga ?
Da nisam u krivoj birtijiKaj nema tu toga ?
Hm..Raspršile su se posvuda
Nisi sad su popularne online birtije jednim klikom sve na dlanuDa nisam u krivoj birtiji
Ja sam finih manira becka skola ..Moraš biti fin gospodin inaće nećes pičke vidjeti Fatamorgana
Onda je u reduJa sam finih manira becka skola ..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|