Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko sam skužio imaš dva...a niti jednog nisam sreoMa moj macic koji sad bjezi od mene
Imam 6,donedavno 7,doma sukoliko sam skužio imaš dva...a niti jednog nisam sreo
Jbt odkud ta poveznicaSjedim tako nesto i razmisljam... ()
Ne kako nam je bilo lepo vec kako MC donalds jedino ime spasava od propasti..
Jer oni nista ne mijenjaju.. Bar po pitanju sladoleda... Isti okusi vec desetljece...
Svaka druga firma bi s tim nacinom poslovanja propala, al Mcdonalds je brend... Ovo se odnosi i na kurvanje..
Jedino pomfrit valja Burgeri ko minijaturne pepeljareSjedim tako nesto i razmisljam... ()
Jer oni nista ne mijenjaju.. Bar po pitanju sladoleda... Isti okusi vec desetljece...
Svaka druga firma bi s tim nacinom poslovanja propala, al Mcdonalds je brend... Ovo se odnosi i na kurvanje..
dobra je navika tko ju ima....kad se čovjeku svidi okus,ne želi ga zaboravitiSjedim tako nesto i razmisljam... ()
Ma je, ali probala bi nesto novo... Nesto da me iznenadi, pa makar i gore al jbgdobra je navika tko ju ima....kad se čovjeku svidi okus,ne želi ga zaboraviti
Probaj neku pitu sa špinatomMa je, ali probala bi nesto novo... Nesto da me iznenadi, pa makar i gore al jbg
a jbg....meni se baš sviđa tvoj okus)Ma je, ali probala bi nesto novo... Nesto da me iznenadi, pa makar i gore al jbg
još jedana jbg....meni se baš sviđa tvoj okus)
što je pisac htio reći?još jedan
pa svi se zakače za sig hehešto je pisac htio reći?
hahaha.....od davninapa svi se zakače za sig hehe
mačak stevo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|