Patak
Well-known member
To careSigica, evo ja te molim da covjeku ispunis zelju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To careSigica, evo ja te molim da covjeku ispunis zelju
Tesko... Ja radim samo s ozbiljnom gospodomi ja sve zajebo. oćeš mi ikad oprostiti sigica?
Bio si kod SiG u excel tablici poboldan i crveno oznacen kao glavna zvijezda i najvazniji gost. Sve si sjebao.i ja sve zajebo. oćeš mi ikad oprostiti sigica?
Hahaha,opet ti misliš da se sve vrti oko tebeCuj nekih tu s foruma, pickica nema hrabrosti napisat tebe... Ne nije bolja od mene primebilcicu
i ja sve zajebo. oćeš mi ikad oprostiti sigica?
Dobro ti je Marijole napisao kad ćeš dobiti poziv ti ćeš izmisliti razloge da ne ideši ja sve zajebo. oćeš mi ikad oprostiti sigica?
Nego oko koga, bolji od koga, hajde pickice reci, smijesHahaha,opet ti misliš da se sve vrti oko tebe
Rade Sombija uzmi vise
A šta sam ja nego ozbiljanTesko... Ja radim samo s ozbiljnom gospodom
sig je predobra osoba da nebi oprostilaBio si kod SiG u excel tablici poboldan i crveno oznacen kao glavna zvijezda i najvazniji gost. Sve si sjebao.
Nemam sta ja oprostit ali za razliku od ovog foruma ja kad radim radim ozbiljno. Dovogori su precizni, tocni, sve se zna unaprijed. A ne izgledate mi ozbiljnosig je predobra osoba da nebi oprostila
Jel za ženidbuA nemojte tako na sig, dobra je zena. Imam samo rijeci pohvale za nju
ne mogu ja iste sekunde doći.Dobro ti je Marijole napisao kad ćeš dobiti poziv ti ćeš izmisliti razloge da ne ideš
ozbiljno se tu na forumu dogovaraš?Nemam sta ja oprostit ali za razliku od ovog foruma ja kad radim radim ozbiljno. Dovogori su precizni, tocni, sve se zna unaprijed. A ne izgledate mi ozbiljno
Ja kaj sam ozbiljan nistaNemam sta ja oprostit ali za razliku od ovog foruma ja kad radim radim ozbiljno. Dovogori su precizni, tocni, sve se zna unaprijed. A ne izgledate mi ozbiljno
Ako dogovorim dan i datum ja cu se pojavit tamo u minutu i spremat cu se bar sat vremena prije toga. Zato ne zelim gubiti vrijeme s neozbiljnima.ne mogu ja iste sekunde doći.
Oldi je ozbiljan, Ventura je ozbiljan. Drugi nisu s foruma... Ja uglavnom izbjegavam forumase. Moji ljudi nisu s forumaozbiljno se tu na forumu dogovaraš?
Sat vremena spremanje a ne neAko dogovorim dan i datum ja cu se pojavit tamo u minutu i spremat cu se bar sat vremena prije toga. Zato ne zelim gubiti vrijeme s neozbiljnima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|