old&ugly
Well-known member
Prime, hajde malo me prosvijetli, o kojoj se curi radi. Ipak sam ja relativno novi u shemi pa je nisam upoznao. Bolje rečeno probao.Šta bi mi svi dali da je Nina tu,uvjerljivo naj komad iz PO ikada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prime, hajde malo me prosvijetli, o kojoj se curi radi. Ipak sam ja relativno novi u shemi pa je nisam upoznao. Bolje rečeno probao.Šta bi mi svi dali da je Nina tu,uvjerljivo naj komad iz PO ikada
je daleko je. bar 1o sati vožnje. al ja i žena dok idemo tamo putujemo 2-3 dana. imam šator. stanemo u nekom gradu dok nam dosadi vožnja i prespavamo. to ono dok imamo više dana vremenaBtw Somy kako mislite doci do crne gore, iz zg do budve ima oko 700 km, a nema direktne avionske linije... Dobijes mlade u autu
Mislim da se tako izdajnički ponaša većina nas sa ovog foruma. Svi smo mi VenturaTi si jedan mali Svizac i poltron bez svoga ja !!!!!!
Izdao bi prijatelja zbog picke
Ms smeca posvuda.. Nema hladovinepa neznam baš. u budvi je ogromna plaž. oko grada je gužva. al odeš dolje prema s.stefanu nema gužve
Tebe mi je oprostio, nemoj da te pece savjestMislim da se tako izdajnički ponaša većina nas sa ovog foruma. Svi smo mi Ventura
Svaka vam cast.. Tako sam ja sa22.. Sad brate nemam snage za to. Udobnost i komocijaje daleko je. bar 1o sati vožnje. al ja i žena dok idemo tamo putujemo 2-3 dana. imam šator. stanemo u nekom gradu dok nam dosadi vožnja i prespavamo. to ono dok imamo više dana vremena
da to je najveća mana što je prljavo. jbg ni na bolu nemaš hladovine. velim ti naći te manje plaže i uvale. to je najboljeMs smeca posvuda.. Nema hladovine
sa 22 sam išao stopom . od splita do dubrovnika hahaSvaka vam cast.. Tako sam ja sa22.. Sad brate nemam snage sa za to. Udobnost i komocija
Na bolu ima ona ogromna suma u kojoj ti bude i hladno ako se ne obuces.. S nedne strane je obicno valovito s druge mirno moreda to je najveća mana što je prljavo. jbg ni na bolu nemaš hladovine. velim ti naći te manje plaže i uvale. to je najbolje
Primošten mi nije izbor, ali sam bio više puta, poslomZapamtit cu, impresionirana sam mjestom, prvi put cu ici...
A sta mu fali, ja ne znam nisam nikad bila, koja je manaPrimošten mi nije izbor, ali sam bio više puta, poslom
Ne, ne smijem, pratim rez ali ne gledam, trpi mi zdravlje.bok oldy. oćemo gledati utakmicu?
ako si preživio sig preživjet ćeš i utakmicu hahaNe, ne smijem, pratim rez ali ne gledam, trpi mi zdravlje.
Pržno, kraljičina plaža, TOOOOOP, premda su Dalmacija i naši otoci generalno bolji, ove dvije destinacije oko Budve su mi stvarno top.pa neznam baš. u budvi je ogromna plaž. oko grada je gužva. al odeš dolje prema s.stefanu nema gužve
Nisam jbg... Brac, Korcula, Cres, Porec, Opatija, Dubrovnik... Uglavnom sam na istim mjestimaprošlo ljeto bio na brijunima i u puli. onaj rt kamenjak mi se svidio. bila kad tamo?
Hotelsko naselje Zora je kao s kraja 60-ih godina.....A sta mu fali, ja ne znam nisam nikad bila, koja je mana
to velim. treba iči okoloPržno, kraljičina plaža, TOOOOOP, premda su Dalmacija i naši otoci generalno bolji, ove dvije destinacije oko Budve su mi stvarno top.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|