Sisata i guzata
Well-known member
Legendo, ti bi znao tko su te djevojke da si u tom rangu ali nisi"znas vise rijeci od vozaca kamiona" - moolim????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Legendo, ti bi znao tko su te djevojke da si u tom rangu ali nisi"znas vise rijeci od vozaca kamiona" - moolim????
Sad znas. Ako ti ne smeta bolje po tebeI ovo, ti meni hoces reci da stozer roka picke dok ja cucim u podrumu,. Ok , nisam to trebao znati, ali dobro.
Samo ako je Ana suglasnaZatvorit ćemo temu.
Nova tema se zove Snjeguljica i sedam jebuljaka
Joj, jako mi smeta, ne citas dobro i imputiras mi stvari koje nisam ni rekao, da kritiziram ljude jer zive, to opce ne stoji.Sad znas. Ako ti ne smeta bolje po tebe
Ok, ranjena, duso, baksu.,kako god..Joj, jako mi smeta, ne citas dobro i imputiras mi stvari koje nisam ni rekao, da kritiziram ljude jer zive, to opce ne stoji.
Imam 1001 profil, zna moderator, zivot mi je pisati pizdarije tu, zivot . Bolje citajte sto se pise na temi, ja sam osporio tezu vjerovanja u viruse, nisam napao osobu kao osobu, nego tezu, a ovi osobni napadi jesu zabavni, ali ja uvijek pokusavam odvojiti osobu(profil forum) od onog sto pise, i nisam napao nikoga zato jer zivi. Da, mislim da niste najlogicnija grupa ljudi koju sam imao priliku citati, ali uredu, ne mislim da sam zbog toga bolji i pametniji. Premda tako moze zvucati, ja sam skroman covjek.Ok, ranjena, duso, baksu.,kako god..
Meni je fascinantno kako se vama blokiranima da otvarati 85-ti profil na ovom forumu kao da vam zivot ovisi o prisutnosti na njemu...
Pa znam da je ranjena duso..Imam 1001 profil, zna moderator, zivot mi je pisati pizdarije tu, zivot .
Koja Ana ? Jel ona koja plače da nema posla ? Otišla u Rijeku , a tamo bi samo Patak jebao , a Patak u bankrotuSamo ako je Ana suglasna
Ja mu nisam 100 eura posudila...Koja Ana ? Jel ona koja plače da nema posla ? Otišla u Rijeku , a tamo bi samo Patak jebao , a Patak u bankrotu
Al sta nije da ona place da su ovdje muski bezobrazni a da su u rijeci sve zlatni deckiKoja Ana ? Jel ona koja plače da nema posla ? Otišla u Rijeku , a tamo bi samo Patak jebao , a Patak u bankrotu
Baš sam mu mislio predložiti da promijeni terapiju .Ok, ranjena, duso, baksu.,kako god..
Meni je fascinantno kako se vama blokiranima da otvarati 85-ti profil na ovom forumu kao da vam zivot ovisi o prisutnosti na njemu...
Zlatni ali svorc...Al sta nije da ona place da su ovdje muski bezobrazni a da su u rijeci sve zlatni decki
Ne spominji Moderatora uzaludImam 1001 profil, zna moderator, zivot mi je pisati pizdarije tu, zivot . Bolje citajte sto se pise na temi, ja sam osporio tezu vjerovanja u viruse, nisam napao osobu kao osobu, nego tezu, a ovi osobni napadi jesu zabavni, ali ja uvijek pokusavam odvojiti osobu(profil forum) od onog sto pise, i nisam napao nikoga zato jer zivi. Da, mislim da niste najlogicnija grupa ljudi koju sam imao priliku citati, ali uredu, ne mislim da sam zbog toga bolji i pametniji. Premda tako moze zvucati, ja sam skroman covjek.
Ja se brijao prijaviti da vam pomognem, sad necu, iskreno. I to free dati znanje. Eto jer mi se moze, ako tom Patku tko god bio treba 100e, evo dat cu mu ja, pa nek se prica, jer mi se moze.Ne spominji Moderatora uzalud
U Rijeci su svi zlatni dječaci kao Marko ToljaAl sta nije da ona place da su ovdje muski bezobrazni a da su u rijeci sve zlatni decki
Jao e daj neka meni otvore novi profil kad vec otvaraju, htjela bih se preimenovati a tlaka miNe spominji Moderatora uzalud
Ali anci nam je sad i akademski gradanin grada rijeke. Vidim da se oslovljava kao studentica. Iduci oglas ocekujem da napise napaljena brucosica.U Rijeci su svi zlatni dječaci kao Marko Tolja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|