Sisata i guzata
Well-known member
To def...Respect za sombrera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To def...Respect za sombrera.
Do sad si trubila da smo Ante i mijau najzgodniji koje si vidjela , a sada Oldy , mijenjaš mišljenje u sekundiPrezgodan je, samo cu to rec
Inteligentan covjek koji je prosao puno u zivotuZnao mi je nekad dic tlak ali je izrazito velik gospodin zapravo.
A dobro ti znas da si ti moja stara ljubav..mjau takoderDo sad si trudila da smo Ante i mijau najzgodniji koje si vidjela , a sada Oldy , mijenjaš mišljenje u sekundi
kad si ti sve shvaćao ozbiljno. ipak je to forum. sorry ako sam bio neugodan.ozbiljnoZnao mi je nekad dic tlak ali je izrazito velik gospodin zapravo.
Ma sve bila zezancija, dobar si ti lik, a ja sam samo bio napaljen hahahahakad si ti sve shvaćao ozbiljno. ipak je to forum. sorry ako sam bio neugodan.ozbiljno
patak,bar si ti stavkjao dobru mjuzuevo SIG
Patak je skuzio da se SiG ne lijepi za “dobru” mjuzu hahahaha pa se i on okrenuo istocnjackim krajevimapatak,bar si ti stavkjao dobru mjuzu
Sad su svi karleusastar fanoviPatak je skuzio da se SiG ne lijepi za “dobru” mjuzu hahahaha pa se i on okrenuo istocnjackim krajevima
morat ću i jaPatak je skuzio da se SiG ne lijepi za “dobru” mjuzu hahahaha pa se i on okrenuo istocnjackim krajevima
Jbg slab sam na Sig hahapatak,bar si ti stavkjao dobru mjuzu
Sad mi je zao sto nisam prasnuo Panteru danasA dobro ti znas da si ti moja stara ljubav..mjau takoder
Daj nemoj jbt... Odi radije kod Ane, ona nema poslaSad mi je zao sto nisam prasnuo Panteru danas
Sad kad somby krene pustat caje u autu dok se vozi medimurskim ravnicamaSad su svi karleusastar fanovi
Mega riba, mega zvezda, mega nivo!!!jbt sig šta si to uradila ljudima dok me nije bilo?
e to nema šanse. hahaSad kad somby krene pustat caje u autu dok se vozi medimurskim ravnicama
Samo pijan mogu da prebolime to nema šanse. haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|