Sisata i guzata
Well-known member
Ma inam novi mob al je broj vec 5 godina i na pretplatu je i ima ga masa ljudi i tesko mi je mijenjati jer ne znam ni sama kome sve trebam poslat novi broj.Vrijeme ti je za.novi mob
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma inam novi mob al je broj vec 5 godina i na pretplatu je i ima ga masa ljudi i tesko mi je mijenjati jer ne znam ni sama kome sve trebam poslat novi broj.Vrijeme ti je za.novi mob
Jbg Sig sto da ti pametno kažemMa inam novi mob al je broj vec 5 godina i na pretplatu je i ima ga masa ljudi i tesko mi je mijenjati jer ne znam ni sama kome sve trebam poslat novi broj.
Ma inam novi mob al je broj vec 5 godina i na pretplatu je i ima ga masa ljudi i tesko mi je mijenjati jer ne znam ni sama kome sve trebam poslat novi broj.
Jesam sam naslov ima smislaPatak jesi čuo ovu? Dobra
Dobra druže dobraPatak jesi čuo ovu? Dobra
Rekao ja tebiGeneralno sam sad vise umorna nego da nikud nisam isla... Jebes 1 dan, to sam mogla i prespavat u zg...
Ali zato cemo u Primosten na 2 tjedna....Rekao ja tebi
Nemam paraAli zato cemo u Primosten na 2 tjedna....
Jesam.. PrirodeSig jesi barem opalila kakvu fotku
Super superJesam.. Prirode
Nisam... Hladno je jos za to a bila sam 12 h vaniSig ali ako si obukla haljinu to je to
meni drago što je tebi drago heheEto i mene tu dragi moji... Somby drago mi je sto Vas vidim, patak ptopustio si priliku jbg....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|