A to u pp.Ti studentski dani
Sta si studirao.Ventura?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to u pp.Ti studentski dani
Sta si studirao.Ventura?
Inace sta?
Dobro da sam ranije večerao, inače...
I sa oldiem me hoces posvadit...Marijole vas usporedio
Kolega M, pa baš sam nedavno komentirao, ne mogu ja to ni gledati... ono stišaš ton ali ne ideOldie, ti stvarno zastario...
Nee....I sa oldiem me hoces posvadit...
Kako nas može posvađati kad imamo iste afinitete a i praskamo zajednoI sa oldiem me hoces posvadit...
Sasu Matica....??? JaoooKolega M, pa baš sam nedavno komentirao, ne mogu ja to ni gledati... ono stišaš ton ali ne ide
Ma asociralo ga na to da jedes govna. Nista licnoInace sta?
Jednom pod moranje, zabavljao je društvo on i Joksimović, slušao par stvari i preskočio večeru.Sasu Matica....??? Jaooo
Jaoo ja to ne razumijem....Jednom pod moranje, zabavljao je društvo on i Joksimović, slušao par stvari i preskočio večeru.
Iskreno čovječe povratio bihInace sta?
Nisi nikad lizao guzu?Iskreno čovječe povratio bih
Omakne se ponekad, i to u slučaju samo kad sam jampi i blago napušenNisi nikad lizao guzu?
Pa ne znam, ak je zenska cista, poslije tusa, ne vidim problem.. Ako joj pase zasto neOmakne se ponekad, i to u slučaju samo kad sam jampi i blago napušen
Sve OK, samo radije ne...Pa ne znam, ak je zenska cista, poslije tusa, ne vidim problem.. Ako joj pase zasto ne
Pošteno! Ako ne volis ok.. Ja osobno bas nemam nesto sto ne bi radio, a da zeni paseSve OK, samo radije ne...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|