A imam, a ima i ono što smo pričali u pp.A to... A ne znam.. Sve smo isprobali, imas ti kakvu ideju??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A imam, a ima i ono što smo pričali u pp.A to... A ne znam.. Sve smo isprobali, imas ti kakvu ideju??
VenturaTko te napalio?
Pa kako cemo busiti zid.... Imas nesto laganije....A imam, a ima i ono što smo pričali u pp.
Ja sam mislio centarfluidVentura
Imam ja ideju, za gloryhole... Iz bušiti pregradni zid koji je 15 cm i pozvati centarfluida s druge stranePa kako cemo busiti zid.... Imas nesto laganije....
A daaajjjImam ja ideju, za gloryhole... Iz bušiti pregradni zid koji je 15 cm i pozvati centarfluida s druge strane
Vi ste ljubomorni na njegaA daaajjj
Pa bilo bi to pothvat zadovoljiti gaA daaajjj
Pa imala sam i manjePa bilo bi to pothvat zadovoljiti ga
Onda ocekujem poziv u 2 ujutroVentura
Ahaaa..... Jaooo pa zvala bi al nisam dovoljno popila.....Onda ocekujem poziv u 2 ujutro
Zašto mene nikad ne zoveš kad popiješAhaaa..... Jaooo pa zvala bi al nisam dovoljno popila.....
Pa ne zovem ni njega.....Zašto mene nikad ne zoveš kad popiješ
Je da sad kaoPa ne zovem ni njega.....
Jedino moda zovem al sad je poceo gasit telefon nakon sto sam mu poslala "daj joj moje haljine, nek se malo dotera" u 2 i 30Je da sad kao
Ahaaa..... Jaooo pa zvala bi al nisam dovoljno popila.....
Ja se u 2 i 30 ne javljam ni da me predsjednik republike zoveJedino moda zovem al sad je poceo gasit telefon nakon sto sam mu poslala "daj joj moje haljine, nek se malo dotera" u 2 i 30
E tu sam slusala neku vecer, svaka cast
Oprostite precjednik, krivo sam se izrazioJa se u 2 i 30 ne javljam ni da me predsjednik republike zove
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|