A imam, a ima i ono što smo pričali u pp.A to... A ne znam.. Sve smo isprobali, imas ti kakvu ideju??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A imam, a ima i ono što smo pričali u pp.A to... A ne znam.. Sve smo isprobali, imas ti kakvu ideju??
VenturaTko te napalio?
Pa kako cemo busiti zid.... Imas nesto laganije....A imam, a ima i ono što smo pričali u pp.
Ja sam mislio centarfluidVentura
Imam ja ideju, za gloryhole... Iz bušiti pregradni zid koji je 15 cm i pozvati centarfluida s druge stranePa kako cemo busiti zid.... Imas nesto laganije....
A daaajjjImam ja ideju, za gloryhole... Iz bušiti pregradni zid koji je 15 cm i pozvati centarfluida s druge strane![]()
Vi ste ljubomorni na njegaA daaajjj
Pa bilo bi to pothvat zadovoljiti gaA daaajjj
Pa imala sam i manjePa bilo bi to pothvat zadovoljiti ga
Onda ocekujem poziv u 2 ujutroVentura
Ahaaa..... Jaooo pa zvala bi al nisam dovoljno popila.....Onda ocekujem poziv u 2 ujutro![]()
Zašto mene nikad ne zoveš kad popiješAhaaa..... Jaooo pa zvala bi al nisam dovoljno popila.....
Pa ne zovem ni njega.....Zašto mene nikad ne zoveš kad popiješ![]()
Je da sad kaoPa ne zovem ni njega.....
Jedino moda zovem al sad je poceo gasit telefon nakon sto sam mu poslala "daj joj moje haljine, nek se malo dotera" u 2 i 30Je da sad kao
Ahaaa..... Jaooo pa zvala bi al nisam dovoljno popila.....
Ja se u 2 i 30 ne javljam ni da me predsjednik republike zoveJedino moda zovem al sad je poceo gasit telefon nakon sto sam mu poslala "daj joj moje haljine, nek se malo dotera" u 2 i 30![]()
Oprostite precjednik, krivo sam se izrazioJa se u 2 i 30 ne javljam ni da me predsjednik republike zove
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|