Patak
Well-known member
kisiče i cmokičePatak brineš me, pazi koje emotikone lijepiš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kisiče i cmokičePatak brineš me, pazi koje emotikone lijepiš
Patak me voliPatak brineš me, pazi koje emotikone lijepiš
Znači da te ja zanimam.I mi pričamo o tebi . SiG mi uvijek sve opise od početka do kraja . Tako da nema tajni , svi sve znamo
I mene... Konacno me netko volo bez da trazi picke za uzvratPatak me voli
Podsjeća me na Baksa , on mi je isto stavljao srceka
Hajde što tebi, ali...I mene... Konacno me netko volo bez da trazi picke za uzvrat
Možda je i on peder , čekaj da mu Venty postavi dijagnozuI mene... Konacno me netko volo bez da trazi picke za uzvrat
Jbg druže plavi nemoj po glaviPatak me voli
Podsjeća me na Baksa , on mi je isto stavljao srceka
StraightMožda je i on peder , čekaj da mu Venty postavi dijagnozu
Volimo gej frendice...Možda je i on peder , čekaj da mu Venty postavi dijagnozu
Jedva čekam da odradimo SiG zajedno , naučit ću te jebat u guzuZnači da te ja zanimam.
E ali rekao je zaozbiljno da bi sa likom i samnomJedva čekam da odradimo SiG zajedno , naučit ću te jebat u guzu
Modni mačakTo mi je san jbt da imam pored sebe lika koji ne trazi picke a da je uvijek tu za mene, da me saslusa, savjetuje, izlazi sa mnom
Slj. Put se dogovorimo... A ja dvije muhe jednim udarcemE ali rekao je zaozbiljno da bi sa likom i samnom
Hajde, hajde, samo ti prkosi, mogla bi izbjegavati stolicu neko vrijeme, ako dečki budu praviSlj. Put se dogovorimo... A ja dvije muhe jednim udarcem
Sig ja sam vise Pcelica MajaSlj. Put se dogovorimo... A ja dvije muhe jednim udarcem
Jbg , a kaj bum ja s mlohavim, mogu samo lizat i udarat ritam Venturu remenom po guzici dok te on drilaSlj. Put se dogovorimo... A ja dvije muhe jednim udarcem
Ima ovdje i stršljenaSig ja sam vise Pcelica Maja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|