Sisata i guzata
Well-known member
Nedaj Boze da se karam svaki dan, karam se kad mi se prikara... I nikad me nije karao ciganBome , kurve bi trebale svaki mjesec onda kad vas jebu svaki dan. Uhh , leglo zaraze brrrr. Srecom da karam s kondomom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedaj Boze da se karam svaki dan, karam se kad mi se prikara... I nikad me nije karao ciganBome , kurve bi trebale svaki mjesec onda kad vas jebu svaki dan. Uhh , leglo zaraze brrrr. Srecom da karam s kondomom.
Pa rekla si da ne stignes od stalnih klijntova uzimat nove , znaci da je guzva medu nogama. Jel vodis listu simpova u excelu, pa koji skupi najvise simp bodova bu dobio picke ? Ufff sto ti ego raste jbg, morat ce admin zakupit novi server samo za tvoj ego.Nedaj Boze da se karam svaki dan, karam se kad mi se prikara... I nikad me nije karao cigan
Znaci da nemam vremena za karanje, a ja kad se karam to je proces koji cijeli dan traje.. To nije za tvoj nivo karanja cigica..Pa rekla si da ne stignes od stalnih klijntova uzimat nove , znaci da je guzva medu nogama. Jel vodis listu simpova u excelu, pa koji skupi najvise simp bodova bu dobio picke ? Ufff sto ti ego raste jbg, morat ce admin zakupit novi server samo za tvoj ego.
Lijepo ti piše da se spolna bolest može prenijeti i Oralno, a 99% kurvi daje oral bez kondoma, pa se zamisliBesplatno i anonimno testiranje i savjetovanje za HIV, hepatitis i sifilis te ostale spolno prenosive infekcije provodi se u savjetovalištima Zavoda za javno zdravstvo, CheckPoint-ovima te nekim samostalnim udrugama. Pa normalno kad su privatne ustanove lol. A daj mi reci u kojim se to poliklinikama mogu gayevi testirat besplatno ? jesi to izmislila ? evo ti izvor od moje tvrdnje https://poliklinika-mazalin.hr/blog/testiranje-na-spolno-prenosive-bolesti/
Naravno , uvijek mozes reci da ti se neda sad traziti
Ne moram se zamisliti , znao sam tu cinjenicu i nisam nigdje iznio drugacije.Lijepo ti piše da se spolna bolest može prenijeti i Oralno, a 99% kurvi daje oral bez kondoma, pa se zamisli
To bi bilo isto pitanje ko da ja tebe pitam šta nije smijesnoPatak, daj i nama objasni što je smiješno?
Ako ti tako kažes OkStavljaš, smajlić na neku internu foru o kojoj nemaš blage veze kao ni ja.
HINT: smajlićima i lajkovima po forumima nigdje neces doci do pice, a narociti kod SiG, vec joj samo pumpaš ego...... pukni smajlić ako si skužio poantu
O cemu govoriZa Marijola
Evo ja sam skuzila...Stavljaš, smajlić na neku internu foru o kojoj nemaš blage veze kao ni ja.
HINT: smajlićima i lajkovima po forumima nigdje neces doci do pice, a narociti kod SiG, vec joj samo pumpaš ego...... pukni smajlić ako si skužio poantu
Ne postoji nitko tko se može snalaziti s MariolomO cemu govori
Meni je izaslo "Nema snage Mariole"...Ne postoji nitko tko se može snalaziti s Mariolom
Ja istoE ako vas bas zanima ovaj vikend krecem sa dijeljenjem picke...
Jeeeej isti smo!!Ja isto
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|