Joelongxxl
Well-known member
One tebe ispituju?Da, kad komuniciram imam osjećaj da me ispituju u školi na ispitu..oću li proć ili neću...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One tebe ispituju?Da, kad komuniciram imam osjećaj da me ispituju u školi na ispitu..oću li proć ili neću...
Naravno svatko moze argumentirano i pristojno iznjet svoje misljenjepa valjda komentare mogu komentirati nije li to smisao foruma?
hm ja bi reko da ne može, jer ako nam je sig u pms-u jer danas nije dobila dovoljno komplimenata postaneš nebitanNaravno svatko moze argumentirano i pristojno iznjet svoje misljenje
Pa ne da postajes vec jesi....hm ja bi reko da ne može, jer ako nam je sig u pms-u jer danas nije dobila dovoljno komplimenata postaneš nebitan
neka sam, valjda neću dobit kompleks pa da moram tražit pažnju na forumuPa ne da postajes vec jesi....
Pa evo vec je trazis od mene ali NE BI TAN SI!neka sam, valjda neću dobit kompleks pa da moram tražit pažnju na forumu
ne znam kako ću zaspat noćas zbog te činjenicePa evo vec je trazis od mene ali NE BI TAN SI!
Nije u šoldima sveeeeeNe da laskas preko mjere i da pricas ono sto ne mislis..
Ali kod niti jedne normalne zene nece proci bezobrazluk...
Fin covjek, komunikativan, finih manira..
Moja maca je skromnaNema te kaj prevarit, po glasu je sve vec odmah jasno(iskusni jebaci ce znati o cemu pricam), imas i ovaj forum... Uostalom 400 kn za seks...dajte najte, opet kazem.. Vreca hrane za moje macke je 550 kn....
GorišI tako... I to smo rijesili...
Uzajamna ljubav je obostrana ne briniTko ce sljedeci ovdje trazit paznju preko mene?
E sad si me Patak baš neugodno iznenadio, i ti ode u narodnjačke vode
Ja ne primam nove.. Ne iz bahatosti ili neceg nego kad radim to od mene zahtjeva cijeli dan slobodan a to tesko...Jel ti imaš visoke kriterije kao Crystal ? Ili možda i više ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|