Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam uvijek bio gentlemanZnaci dragi muskarci koji ovo citate:Normalne zene svjesne sebe padaju na paznju... Samo na paznju i lijepe geste..
To nije simp, to je covjek svjestan sebe i drugih...
Mozes biti los decko ali onda budi kao Luciferosobno...
Mangup sa stilom, kulturna smekercina...
Jbg Sig brzo ce Petak hehe odo Pačić u krpeJa sad u kafanu a ti u krpe moj patak
Ma znam, odnosilo se na lika u predstavi se i generalno na sve koji misle doci do zenine paznje ponasajuci se kao u vrticuja sam uvijek bio gentleman
Znaci dragi muskarci koji ovo citate:Normalne zene svjesne sebe padaju na paznju... Samo na paznju i lijepe geste..
To nije simp, to je covjek svjestan sebe i drugih...
Mozes biti los decko ali onda budi kao Luciferosobno...
Mangup sa stilom, kulturna smekercina...
kako znaš kad me ne znašMa znam, odnosilo se na lika u predstavi se i generalno na sve koji misle doci do zenine paznje ponasajuci se kao u vrticu
jesam ti rekao da si lijepa?....ako nisam,mislim da hoću ako te ikada vidim i upoznamRetweetujte ovo do smrti... znaci ako nisi fin, stari moj ne bus jebo...
Ili budes ali kratkog vijeka..
Jer ce svaka zena kad tad shvatiti da zasluzuje bolje...
I amen vise o simpovima..
Ako kazes lijepoj zeni lijepa si znaci da nisi iskompleksirano govno...
A šta ima dalje od togaVentura brate u zivotu jos samo moras dozivjeti da te ja pojebem pijana i onda si sve dozivio i mozes dalje...
E ali to je jedan sasvim novi dozivljaj... Moras probatiA šta ima dalje od toga
Naravnooo... Totalna erotika...nedavno sam jednoj lijepoj djevojci rekao da volim njeno golo tijelo....dali se to pika?
ako ti tako misliš onda se vjerojatno i njoj svidjelo....sretan sam zbog toga)Naravnooo... Totalna erotika...
Top... Osjecala bih se pozeljnomako ti tako misliš onda se vjerojatno i njoj svidjelo....sretan sam zbog toga)
Ali ti si uglavnom navečer pijana, je li?E ali to je jedan sasvim novi dozivljaj... Moras probati
uhhhhhh...ja vjerujem da zaista jesi poželjna....koliko se ja razumijem,a ja se ovako dobro razumijem...tebe bi trebalo posvojiti....i udomitiTop... Osjecala bih se pozeljnom
Nekad i po danu.. Javit cu tiAli ti si uglavnom navečer pijana, je li?
Moze, evo napisat cu samo da zavrsim sto imsm....Jel može neka kratka poduka kako se okrenuti na vratima? Brzo, bez riječi, uz isprikiu, ostaviti bonbonjeru....jel vam bude neugodno...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|