Sisata i guzata
Well-known member
OplakahNa whatsapp dogovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OplakahNa whatsapp dogovor
Bit cu i ja kurva. Iskljucivo whatsapp, bez poziva i glupih pitanja hahahahaOplakah
Kaj ces stvarno postat tata? Da priredimo festu neku.Bit cu i ja kurva. Iskljucivo whatsapp, bez poziva i glupih pitanja hahahaha
Rekla bi MP: debili, kreteni, pedofilcine i bolesnici zaobidite meBit cu i ja kurva. Iskljucivo whatsapp, bez poziva i glupih pitanja hahahaha
Nista dok tebe ne vidimKaj ces stvarno postat tata? Da priredimo festu neku.
Ma mislim ti i Ana nesto ozbiljno planirate na wappuNista dok tebe ne vidim
Ma nista to. Vi ste se dogovorile da me ne dozivljavate kad vam pisem. Postat cu predmet sprdnje ovdjeMa mislim ti i Ana nesto ozbiljno planirate na wappu
Nismo, mi jedino tu komuniciramo... Bude odgMa nista to. Vi ste se dogovorile da me ne dozivljavate kad vam pisem. Postat cu predmet sprdnje ovdje
Odmah djeca, obaveze.. Od snosaja sve pocinje...A ja sam samo htio vršiti snošaj. Ni to ne mozes vise ko covjek
Premlad sam za takve stvari. Ja vadim na vrijeme hahahaOdmah djeca, obaveze.. Od snosaja sve pocinje...
Kondom je tvoj prijatelj u ovom slucajuPremlad sam za takve stvari. Ja vadim na vrijeme hahaha
Dobar prijatelj, samo trenutno ga ne koristimKondom je tvoj prijatelj u ovom slucaju
Ma ja cu ti napravit bebuzato jer ti nečeš i neče nitko napraviti mi bebu eto
Probaj sa stihovima mozda onda skuzeMa nista to. Vi ste se dogovorile da me ne dozivljavate kad vam pisem. Postat cu predmet sprdnje ovdje
Kaze: Volim koristiti kondom jer volim miris spaljene gumeKondom je tvoj prijatelj u ovom slucaju
teška su vremenaE Sombrero razočarao si me kao čovjek i kao komunista. Smatrao sam te moralnom vertikalom a ti varaš i ženu i inoču.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|