Sisata i guzata
Well-known member
Moj cilj nije kes... Ja kesa imam.. Ja radim to iskljucivo iz ljubaviOstaviti dojam i vidjeti zadovoljstvo korisnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj cilj nije kes... Ja kesa imam.. Ja radim to iskljucivo iz ljubaviOstaviti dojam i vidjeti zadovoljstvo korisnika
Nemam više komentara. No comment,.....Moj cilj nije kes... Ja kesa imam.. Ja radim to iskljucivo iz ljubavi
Apsolutno.... Zato i nemam neke koristi od ovog jer trazim manje novca nego sto ulozimAli zato sam br 1.uvijek i zauvijek!Nemam više komentara. No comment,.....
Stvarno si sad sama sebe prevazišla
I ja sam na ovaj forum došao iz čovjekoljublja i predanosti humanitarnom radu
Zovite me caritas
Automatik ili manualacHtjeli se mi složiti ili možda ne , SiG je Mercedes dečki , a sve ostalo su samo automobili
Ovo prelazi dobar ukus..Zna se tko ima najbolje sise, frizuru, tko je Bog ovog posla, foruma i show bizza opcenitoSamo i Bog se umorio..
Među ostalim automobilima su Porsche, Ferari, Maserati...Htjeli se mi složiti ili možda ne , SiG je Mercedes dečki , a sve ostalo su samo automobili
Evo bas mi je drago, to mi je i bio cilj...Ovo prelazi dobar ukus..
Nisam se naspavalaVidim da si se naspavala, egoizam te puca, odmorna si i spremna za svađu, samo ipak je rano za sukobljavanje, idem na sunce, natankati se vitamina D
Ne, to ti jebes
Ja neznam takvo sto vozitiNe, to ti jebes
U ovome bi se snasao
Ma znas.. Godinama si izucavao taj zanat,Ja neznam takvo sto voziti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|