Sisata i guzata
Well-known member
Mod, komentar na moje sise neki danTo za nju nije rajcanje već čisto prirodna pojava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mod, komentar na moje sise neki danTo za nju nije rajcanje već čisto prirodna pojava
Rekao je da su mi sise promasena investicija i upitne kvalitete(jer su se smanjile)Mod, komentar na moje sise neki dan
Nema problema Sinke...Problemi Marijole?.....ne možeš pičke dobit pa ideš nisko?....spominješ dugoročnost i kratkoročnost?....čini mi se da si ti dugoročno jadan,siguran sam da žene jebeš samo kad platiš.neke ti ne daju ni za lovu.....za muškarce neznam,možda tu imaš uspjeha
Ulizivanje ti ide, tako nastavi. Dobit ces simpatije od Sig ali picke pitaj Sombrera, on je prvakNema problema Sinke...
Inventivnost komentara ti je na razini 14 godisnjaka, poznavanje picke i ove teme vjrj isto tu negdje...probleme i orijentaciju rijesavaj sa svojim Daddyem, ja ti ne mogu pomoci..
Jes ti to kao malo ljubomoran?Ulizivanje ti ide, tako nastavi. Dobit ces simpatije od Sig ali picke pitaj Sombrera, on je prvak
Ne pijem red bull vec 7 dana, zivcana sam...Ulizivanje ti ide, tako nastavi. Dobit ces simpatije od Sig ali picke pitaj Sombrera, on je prvak
Honeyhoney skoncentriraj seJes ti to kao malo ljubomoran?
Ah, sta cu im ja... Nije da mi godi, nije da mi smeta..Sig, kakvu to vojsku amatera imas???
Vrati Venturu. On je samuraj za ove.Ah, sta cu im ja... Nije da mi godi, nije da mi smeta..
Nikoga vise... Pogrijesila sam sto sam se uopce razotkrila.Vrati Venturu. On je samuraj za ove.
Slazem se. To ti je greskaNikoga vise... Pogrijesila sam sto sam se uopce razotkrila.
hvala ti za dobronamjeran savjetNema problema Sinke...
Inventivnost komentara ti je na razini 14 godisnjaka, poznavanje picke i ove teme vjrj isto tu negdje...probleme i orijentaciju rijesavaj sa svojim Daddyem, ja ti ne mogu pomoci..
Ali ispravicemo... Mladi smo.Slazem se. To ti je greska
Baks te opet jebe frende , samo gledam i čekamHoneyhoney skoncentriraj se
Ja sam na tvojoj strani , uvijek! U dobru i u zlu prijateljuSig, kakvu to vojsku amatera imas???
Pa i zvuci kao ljubomoranBaks te opet jebe frende , samo gledam i čekam
Sta dijelimo i strane?Ja sam na tvojoj strani , uvijek! U dobru i u zlu prijatelju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|