old&ugly
Well-known member
Pa nisu bitni tvoji nego SiGini kriteriji!!!!!!!Nema logike. Nitko mi ne odgovara kriterijima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisu bitni tvoji nego SiGini kriteriji!!!!!!!Nema logike. Nitko mi ne odgovara kriterijima.
Ne poznajes me dovoljno... Danas sam to komentirala..,Nema logike. Nitko mi ne odgovara kriterijima.
Premda je logika ovdje davno rekla zbogomTo je i meni logicno
Slazem se...Premda je logika ovdje davno rekla zbogom
Ne poznam ali mislim da nitko ko piše u birtiji nije zaljubljen u tebe.Ne poznajes me dovoljno... Danas sam to komentirala..,
Jest... Ali ti to ne vidis...Ne poznam ali mislim da nitko ko piše u birtiji nije zaljubljen u tebe.
Ako sam dobro shvatio ti si zaljubljen u sig i pises u birtijiNe poznam ali mislim da nitko ko piše u birtiji nije zaljubljen u tebe.
Hahahahh nema on pojmaAko sam dobro shvatio ti si zaljubljen u sig i pises u birtiji
Nije. Možda je pisao na onoj prvoj temi.Jest... Ali ti to ne vidis...
JeNije. Možda je pisao na onoj prvoj temi.
To može biti samo jedan, ali on dugo ne piše.Nije. Možda je pisao na onoj prvoj temi.
Znala sam da ces me otkriti... Oduvijek sam voljela Dalmatince...To može biti samo jedan, ali on dugo ne piše.
Nisam mislio na njegaZnala sam da ces me otkriti... Oduvijek sam voljela Dalmatince...
Nego? Fulao si jbg...Nisam mislio na njega
Jel tak da se navuces? Mi smo tu vec 3 i pol mjeseca,stojimo na mjestu...Cekamo rasplet
Ja sam mislio na onoga drugog što dugo ne piše ni na jednoj temi.Nego? Fulao si jbg...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|