M
Mozart deleted
Guest
Bome dai ti mozart?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bome dai ti mozart?
joj.ja sam nekad radio subote. al sad više neću.drž seBome da
Ma meni nista bolje nego raditi vikend, dobijes dva slobodna dana u tjednu...joj.ja sam nekad radio subote. al sad više neću.drž se
Ja samo ako radim nedjeljuMa meni nista bolje nego raditi vikend, dobijes dva slobodna dana u tjednu...
... Jer kasno je kad ostarim.. Kasno da te zavolim.....Nikad nije kasno
Kakva umjetnicka dusa... Jer kasno je kad ostarim.. Kasno da te zavolim.....
Nemoj mi reci da tu ne znas??Kakva umjetnicka dusa
Nikad nisam znao da slusas ritam srcaNemoj mi reci da tu ne znas??
Ponekad...Nikad nisam znao da slusas ritam srca
lajkaš mi što mi je proao spoj uh?zaboravio reči. propao spoj
Zasto, kako...lajkaš mi što mi je proao spoj uh?
Samo opustenokao nešto joj iskrsnulo. veli drugi tjedan.vidjet ćemo
Generacijo, zabrinjavajućeeekao nešto joj iskrsnulo. veli drugi tjedan.vidjet ćemo
Isključi obavjestiSvaki dan mi dode po 20 njihovih obavijesti
Ti znas da ja ne idem i ne pisem recenzijeLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Pusenje, diskrecija! A vi klošari s foruma s laznim imenima vi se odite rade licit u vrapce, ja bahata? Da, takva san ko ne postuje dogovor i moje vrime, i ko ne postuje dogovor, (dogovor je pusenje a ti oš jebat), imena i adresu vam saznam u roku 15 min, a vi sta me jebete u zdrav mozak vidit ce te kako je svit mal, pozdrav. Nisan ja budala za zajebavanje. Kome jesan vidit ce skin posla ima, ocu diskreciju, nismo dica, ko to ne bude poštiva neka se na moj oglas vise ne javlja, adio
Ajmo sad mangupi na sunce !
Tko mi je od vas naljutio Mariju ? Cura je razlupala mobitel od ljutnje kad je ovo pisala . Tko od vas ne poštuje dogovor i vrijeme? Tko je kasnio na susret i tko je bio totalni klošar ?
Siguran sam samo da to nije bio Ventura jer on svaki odlazak kod djevojke uredno prijavi i napiše istinitu recenziju .
Sombrero isto nije , jer on je ipak u Čakovcu .
Dakle sumnja pada na Mozarta i još nekolicinu , možda je čak i Marijole imao prste . Ako saznam tko je naljutio Mare , prijavit ću ga bijesnoj djevojci pa ćete vidjet vi tko će se zajebavat i glumit klošara .
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|