Sisata i guzata
Well-known member
Mogu di god hocesPotvrdi mi to u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu di god hocesPotvrdi mi to u pp
Somby kralj Lavovazašto?
Jel ti zivis sam?
To bi drugi trebali suditi..mislim da se itekako dobro nosila..odnisno presisala te u svakoj raspravi a onda si iskoristila vezu kod mod-a koji je vec bio na ratnoj nozi s njom pa ste ju istjerali.Zato sto se nije mogla mjeriti sa Sig..
Pozovi je..To bi drugi trebali suditi..mislim da se itekako dobro nosila..odnisno presisala te u svakoj raspravi a onda si iskoristila vezu kod mod-a koji je vec bio na ratnoj nozi s njom pa ste ju istjerali.
Crystal, znamo da nisi sisata ali dobro bi nam dosla jedna guzata
PonekadJel ti zivis sam?
Kolega, ova zadnja rečenica stoji kao na Drini ćuprija.To bi drugi trebali suditi..mislim da se itekako dobro nosila..odnisno presisala te u svakoj raspravi a onda si iskoristila vezu kod mod-a koji je vec bio na ratnoj nozi s njom pa ste ju istjerali.
Crystal, znamo da nisi sisata ali dobro bi nam dosla jedna guzata
Zvao sam je neki dan ali u st jePozovi je..
Trebat ce vam za venturu.. Buduci da ja ne volim dvolicne ljudeKolega, ova zadnja rečenica stoji kao na Drini ćuprija.
Definitivno dobraaaaaaaaa guza
Jedna od naj guza koje sam vidioKolega, ova zadnja rečenica stoji kao na Drini ćuprija.
Definitivno dobraaaaaaaaa guza
Ja volim jabuka oblikJedna od naj guza koje sam vidio
Ti si bila frendica na pocetku sa Crystal...davala joj podrsku, djelila isto misljenje.. sto se kasnije dogodilo. Tesko za objasnit...Vidi Ventura... Prvo si frend s Marijolom pa ga prodas za patka kojeg znas 2 dana...
Potom si frend sa mnom koja sam te pustila ispod svake cijene i kriterija...
A odluka je da ne pustam nikoga s foruma.
Malo si dvolican..
Pitaj nju, koja je pocela histerizirat i istresat svoje komplekse na meni...Ti si bila frendica na pocetku sa Crystal...davala joj podrsku, djelila isto misljenje.. sto se kasnije dogodilo. Tesko za objasnit...
Mi koji smo pratili temu, pogotovo onu prvu u kojem ti je nick bio Ljubavni oglas se ne bi slozili s tim.Pitaj nju, koja je pocela histerizirat i istresat svoje komplekse na meni...
Drago mi je... Definitivno ste si svo troje malo slicniMi koji smo pratili temu, pogotovo onu prvu u kojem ti je nick bio Ljubavni oglas se ne bi slozili s tim.
Sta ce tebi moja slika Boze dragi...Jbt ima tko sliku od Sisate i Guzate ma da vidim ja napokon
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|