Sisata i guzata
Well-known member
Dobar je i twice jagodaEe plazma je super, s jedne strane biskvit, s druge sladoled...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar je i twice jagodaEe plazma je super, s jedne strane biskvit, s druge sladoled...
Bilo je reakcijeI jel bilo akcije??
Ventura je htio da mu blokiraju prijatelja u korist Patka...Nisam upucen u zbivanja unutarnja ....... bilo je komedije tu među vama
Ja mu ovo necu oprostiti jer je pokazao da nije lojalan prijatelj...Tvoje mišljenje ...
Premalo vremena sam mu posvetila...To ima smisla ... ipak ga nisi dobro naucila o životu ili nije slušao
Preosobno pomalo...Žališ li ... zvuci kao da si imala nade ... ili je postalo preosobno za tebe
Sadaa cemo se vratiti u 20.12.2020I sto ces sada .... promijeniti pristup
Tad sam pocela pisati na forumu..Reset ... ciscenje sustava ... taj datum oznacava sto ... imam previse vremena i znatiželjan sam .. jbg
Ovo ti je bila greskaHm..Karleusa...hm..hm..Vise sam za ovako nesto
Pokusavao sam shvatit zasto je doslo uopce do toga, ali i dalje mi nije jasno zasto je nakon svega samo tako lako presao preko svog pajdasaLjudiii, kako komentirate jucerasnju Venturinu izdaju??
Zajeban je Ventura, iako ne djeluje na prvu..Pokusavao sam shvatit zasto je doslo uopce do toga, ali i dalje mi nije jasno zasto je nakon svega samo tako lako presao preko svog pajdasa
Sombreru nije dopustao upucavanje dok je patak bio puno gori po tom pitanju. Nesto mi sluti da su njih dvojca prijatelji van forumaZajeban je Ventura, iako ne djeluje na prvu..
Ili je skuzio da su mu zapravo potpuno bezopasni.Sombreru nije dopustao upucavanje dok je patak bio puno gori po tom pitanju. Nesto mi sluti da su njih dvojca prijatelji van foruma
Skuzio je da je sombrero stari smeker sa gospodskim manirima dok je patak bio tu za okacit nekakvu retardiranu pjesmu koja nema veze sa zivotom, ali je htio sprehat. Tko zna? Mozda se igraIli ke skuzio da su mu zapravo potpuno bezopasni.
Da, nesto reci protiv JKOvo ti je bila greska
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|