Tako ti je to kad ga razmazisAl tebe kuri iz veceri u vecer opasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako ti je to kad ga razmazisAl tebe kuri iz veceri u vecer opasno
Zato se Ventura osjeca kod tebe kao domaI ja sam navikla u zadnjih god dana na ove sto se milke...
Pretvaram se polako u njeznu osobuZato se Ventura osjeca kod tebe kao doma
Samo frendovski izlazak, idem ga upoznat sa zenama... Da se malo navikne..Ventura, cujem da imas date???
Što misliš koliko će mu trebati vremena da smisli odgovor?Zato se Ventura osjeca kod tebe kao doma
Ako mu ne popusis u wc, u klubu razocarat ces me..Samo frendovski izlazak, idem ga upoznat sa zenama... Da se malo navikne..
Sta ti je ja sam fina cura nisam ja to nikad radilaAko mu ne popusis u wc, u klubu razocarat ces me..
On bi u muzej, kod one tvoje frendice...Ako mu ne popusis u wc, u klubu razocarat ces me..
Trebaš početiSta ti je ja sam fina cura nisam ja to nikad radila
Obecavas ludi provod a pravis se fina...Sta ti je ja sam fina cura nisam ja to nikad radila
Pa cuga, muzika, gole zene i takoObecavas ludi provod a pravis se fina...
stari mačak jbg))Patak ti ovo ne mozes nadmasit nikad. Sombrero je stari oficir s ruzom. Sig je pala na njegov sarm i elokventnost
Gdje to ima golih žena?Pa cuga, muzika, gole zene i tako
ČokoladuI takoo, sta cete mi pokloniti sutra?
Jaoo pa svudaa,Gdje to ima golih žena?
Zašto nisi išao kod Daniele? Čini mi se najbolja.Ma ja mislim da se ona navikla na one sto se milke i maze..a ja dosao jebat i popusio
Navrati ti sa svojim pefomansem
Ee i mene zanima, bravo Ventura, Jacky za Venturu...Zašto nisi išao kod Daniele? Čini mi se najbolja.
Nemojte taman skinula par kg od neurednog zivota...Čokoladu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|