Patak
Well-known member
Zastooo, zavedi me)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zastooo, zavedi me)
ma neću. al neki tekstovi me tjeraju na to hhahaNemoj Somby, još si mlad
Je, al jbg nisu dosli na svoje, ne volim dlakezapravo vecina volimogu pitati nešto sig? jel bilo muškaraca koji vole dlakave pice?
I mene Sombyma neću. al neki tekstovi me tjeraju na to hhaha
Ja volim sve sto vole mladiJe, al jbg nisu dosli na svoje, ne volim dlakezapravo vecina voli
misliš da većina muških voli dlakave?ja volim uhJe, al jbg nisu dosli na svoje, ne volim dlakezapravo vecina voli
Pa dosta njih ali meni je to.. Kaj ja znam...misliš da većina muških voli dlakave?ja volim uh
uh može i toBez dlaka....samo crtica
Pa meni je bolje ali samo genitalno podrucje..ne ulaze ti dlake u nosne volim šumu,al onako lijepe kratke dlačice volim.a muške voliš depilirane?
Ne noge, prsa, ruke... I takve znamPa meni je bolje ali samo genitalno podrucje..ne ulaze ti dlake u nos
Ja volim sve))Pa meni je bolje ali samo genitalno podrucje..ne ulaze ti dlake u nos
zapravo kad bolje promislim ne opterecujem se)Ne noge, prsa, ruke... I takve znam
E pa to sam reklaJaja se obriju i kurac,iznad njega skratis i to je to...da ne smeta kod pusenja,jel tako Sig?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|