Jutro evo i ja budanOpet nenaspavana... Ok, sve se vratilo na staro....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutro evo i ja budanOpet nenaspavana... Ok, sve se vratilo na staro....![]()
Evo i mene,pozdrav svim forumašima.Želim vam ugodan dan i PUNO LJEPIH PORUKA.Jutro evo i ja budan
Auuuuu samo pozitivaEvo i mene,pozdrav svim forumašima.Želim vam ugodan dan i PUNO LJEPIH PORUKA.
Znaci zivot mu ide naboljeDa, vec je na obradi...
Uz mahalicu(stapic sa misem na kraju) i pileci file ide svaki...
Neka si ti sve stavila pod kontroluJbt docekala me doma situacija kao da je bila elementarna nepogoda, posla do 2 ujutro sa ciscenjem i onda mi se vise nije isplatilo spavat pa pustila seriju
Ja se uvijek smijemSisata ti se samo smijes kaj je smjesno
Tak trebaJa se uvijek smijem![]()
Kakve ti serije gledas?Jbt docekala me doma situacija kao da je bila elementarna nepogoda, posla do 2 ujutro sa ciscenjem i onda mi se vise nije isplatilo spavat pa pustila seriju
La reina del sur hahaha... Telemundova serija iz 2011. ,jedna od boljihKakve ti serije gledas?![]()
Da treba se što više smijati to je dobro za zdravljeJa se uvijek smijem![]()
Televisa presentaLa reina del sur hahaha... Telemundova serija iz 2011. ,jedna od boljih
Prijatelju,sex je boljiDa treba se što više smijati to je dobro za zdravlje
NaravnoPrijatelju,sex je bolji
![]()
Ne, ovo je bomba serija... Nije jedna od klasicnih sapunica, o narko mafiji, vise je krimi...Televisa presenta![]()
Haha otkud ti toNinja kaj si vec dobil djecu
Ma jebote sex da bi ja svoju muku guro njoj u picuPrijatelju,sex je bolji
![]()
Kriminalne radnjeNe, ovo je bomba serija... Nije jedna od klasicnih sapunica, o narko mafiji, vise je krimi...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|