Jutro evo i ja budanOpet nenaspavana... Ok, sve se vratilo na staro....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutro evo i ja budanOpet nenaspavana... Ok, sve se vratilo na staro....
Evo i mene,pozdrav svim forumašima.Želim vam ugodan dan i PUNO LJEPIH PORUKA.Jutro evo i ja budan
Auuuuu samo pozitivaEvo i mene,pozdrav svim forumašima.Želim vam ugodan dan i PUNO LJEPIH PORUKA.
Znaci zivot mu ide naboljeDa, vec je na obradi...
Uz mahalicu(stapic sa misem na kraju) i pileci file ide svaki...
Neka si ti sve stavila pod kontroluJbt docekala me doma situacija kao da je bila elementarna nepogoda, posla do 2 ujutro sa ciscenjem i onda mi se vise nije isplatilo spavat pa pustila seriju
Ja se uvijek smijemSisata ti se samo smijes kaj je smjesno
Tak trebaJa se uvijek smijem
Kakve ti serije gledas?Jbt docekala me doma situacija kao da je bila elementarna nepogoda, posla do 2 ujutro sa ciscenjem i onda mi se vise nije isplatilo spavat pa pustila seriju
La reina del sur hahaha... Telemundova serija iz 2011. ,jedna od boljihKakve ti serije gledas?
Da treba se što više smijati to je dobro za zdravljeJa se uvijek smijem
Televisa presentaLa reina del sur hahaha... Telemundova serija iz 2011. ,jedna od boljih
Prijatelju,sex je boljiDa treba se što više smijati to je dobro za zdravlje
NaravnoPrijatelju,sex je bolji
Ne, ovo je bomba serija... Nije jedna od klasicnih sapunica, o narko mafiji, vise je krimi...Televisa presenta
Haha otkud ti toNinja kaj si vec dobil djecu
Ma jebote sex da bi ja svoju muku guro njoj u picuPrijatelju,sex je bolji
Kriminalne radnjeNe, ovo je bomba serija... Nije jedna od klasicnih sapunica, o narko mafiji, vise je krimi...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|